Şimdi Ara

BİLGİSAYAR ANİDEN KAPANIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetteyken yada bir oyundayken bayağı bir duruyor bazen 20saat duruyor ancak Valoranta girince 30dk sonra aniden kapanıyor sorun nedir?

• Islemcin ısı yüksekse kapanma sorunu yapar termal macunu değiştirin ve işlemci faninin çalistigindan emin olun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armagan_60

Islemcin ısı yüksekse kapanma sorunu yapar termal macunu değiştirin ve işlemci faninin çalistigindan emin olun

Ama Valoranta girdkiten 30dk sonra kapanıyor ama diğer çoğu oyunda kapanmıyor?

• Şimdi işlemcinin ısısına baktım 70 derece normalmi?

• boşta mı 70, oyundayken mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ben husrana komsuyum

boşta mı 70, oyundayken mi?

heralde 1 yada 1.5 saat boşta (TABS oynadım.)

• şuan fanı değiştirdim ancak hala 70 derece yeni açmama rağmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atababa35 A kullanıcısına yanıt
    Boşta 70 çok fazla termal macunu yeniledinizmi birde stok fan yerine hava soğutma daha iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir çok neden olabilir kapanması için, ekran kartındn olabilir, işlemci ısınmasından olabilir (biosta cpu için ikaz ve kapanma derecelerini bi kontrol edin...amd işlemciler için düşük bi ısı ama intel işlemciler için sınırda bi değer 70 derece...

power supply bile kapanmasına neden olabilir...hatta pc içindeki anakart, ekran kartı, psu vs bi yerdeki lehim çatlağı bile ısınmadan genleşmeden dolayı akım keserek kapanmasına sebep olabilir...

ne zaman kapanıyor standart bi süre sonunda mı, standart işlemci ısıssında mı, yoksa belirli bi programı açtığınızda mı vs bunları netleştirip ona göre kolaydan zora işlem basamakları uygulamak gerekir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.