Şimdi Ara

Bilgisayar Aniden Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hepinize iyi forumlar.

Benim sorunum bir aydır şu yönde, bilgisayarda çok oyun oynayan biriyim, ama oyunlara her iki girişimden birinde bilgisayarım aniden kapanıyor. Daha doğrusu aniden değil de bir anda ses gidiyor klavye mouse donuyor ve 1 saniye sonra monitörün sinyal yok hatasıyla beraber bilgisayarın ışıkları da sönüyor. Yaklaşık bir aydır böyle pek umursamıyordum aslında ama en son çok kritik bir yerde gidince bu başlığı açayım dedim. Özellikle arkada spotify açıkken girdiğim oyunlar %90 kapanıyor.

Bilgisayarı kapatanlar: Plague inc %80 ihtimalle kapanıyor, Euro Truck Simulator 2 %70 ihtimalle kapanıyor, Portal 2 %60 ihtimalle kapanıyor, League of Legends %30 ihtimalle kapanıyor, Nba 2k14 %30 ihtimalle kapanıyor.

Bilgisayarı Kapatmayanlar: Pes 13, Fm 14, Cs 1.6, Left 4 Dead 2, Minecraft, Niddhog, Video film face twitter vs.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

• bilgisayar isininca genelde bunlar olur ve bilgisayar donar yada kapanir kendisini garantiye almasi icin
    oncelikle oyunlar sistemine uyumlumu diye bak
    ve bilgisayarin ici temizmi yani toz durumuna bak toz varsa silmen gerek toz oldugu zaman anakarti sogumasini engeller hava gecmedigi icin bu durumda isinir.
  • Anladım, yardımın için teşekkürler, sorunun fazla donanımsal olmaması rahatlattı beni.
  • Fazla isinmadan , ekran karti surucu uyumsuzlugundan, ram uyumsuzlugun dan reset attar ama kapaniyor ise direk psu dan kaynaklidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar durduk yere kitleniyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.