Şimdi Ara

bilgisayar başlangıç logosunda reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün laptopumda aşırı kasma oldu pcye format attım fakat bilgisayarı açtığımda başlangıç ekranında yani logonun oldugu kısımda bilgisayar mavi ekran gelip 1 sn bile durmadan reset atıyor..
    ramlarin yerini değiştirdim tek tek denedim fayda etmedi,
    kurtarma ekranı yok format cdsinde,
    belki düzelir diye birde d ye format attım ama yine fayda etmedi..
    güvenli modda açılmıyor güvenli mod vb. dediğimde yine reset atıyor fakat o menüdeyken beklediğimde reset sorunu yok ayrıca menunun en üstünde windows başlatılamadı yazıyor...
    harddisk gayet sağlam diğer pcde açılıyor...
    format atarken reset sorunu olmuyor başka cd ile format atıp deneyemiyorum elimde başka bir cd yok ( bir tane lisanslı var ama sata destekli değil )
    ısınma problemi var açaba bundanmıdır yoksa format cdsi için yeni bir iso kalıp dosyası indirip yeni bir cd çektim onunla format attım çektiğim cd'den midir ?? ne olduysa formattan sonra oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkaramann -- 2 Şubat 2016; 3:39:16 >

• Hocam muhtemelen harddiskiniz zarar görmüş eğer başka bir pc'ye bağlama imkanınız varsa orda deneyiniz yine aynı hatayı alırsanız bad sector taramasından geçiriniz.
  • Başka bir iso denemenizi öneririm. Eğer cd niz silinebilir değilse ve boşa gitsin istemiyorsanız iso yu usb ye de yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre0619x E kullanıcısına yanıt
    masaüstünde formatladım açıldı formatı felan sorunsuz kabul ediyor usb ile bağladıqımda da sıkıntı yapmadan açılıp kapanıyor fakat laptopta reset atıyor atıyor formattan sonra
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    kardeşim bnmde aklıma geldi ama sata destekli sağlam bir iso yok sata driver eklemesinide yapamıyorum şuan bilgidiğin sağlam bir iso varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.