Şimdi Ara

Bilgisayar başlangıçta ethernet kablosunu okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sorunum şu bilgisayarımı ethernet kablosu takılı şekilde açıyorum ve bilgisayar açıldığında internet bağlantısı olmuyor fakat kabloyu takıp çıkardığımda geliyor.Bu kabloyu çıkartma olayı bazen 2 kerede bazen 5 kerede oluyor. Yani bir kere takıp çıkardım oh geldi olmuyor yani.Sorun benim bilgisayarımda mı acaba diyip başka bilgisayarlarda denidim hiçbirinde böyle bir sorun olmadı. Belki de kablodandır diye farklı bir kabloyla denedim yene aynı sorun devam ediyor. Bu sorunu ancak şu şekilde çözebildim. Modemden gelen kabloyu dağıtıcı(switch)'e bağladım ve sonra dağıtıcıdan da başka bir kabloyla bilgisayar'a bağladığımda internet sorunsuz şekilde geliyor. Fakat bu geçici bir çözüm şuan dağıtıcımın adaptörü bozuldu ve sorunum devam ediyor. Sorun neyden kaynaklanıyor sizce? Çözümü var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanErdogan55

Benim sorunum şu bilgisayarımı ethernet kablosu takılı şekilde açıyorum ve bilgisayar açıldığında internet bağlantısı olmuyor fakat kabloyu takıp çıkardığımda geliyor.Bu kabloyu çıkartma olayı bazen 2 kerede bazen 5 kerede oluyor. Yani bir kere takıp çıkardım oh geldi olmuyor yani.Sorun benim bilgisayarımda mı acaba diyip başka bilgisayarlarda denidim hiçbirinde böyle bir sorun olmadı. Belki de kablodandır diye farklı bir kabloyla denedim yene aynı sorun devam ediyor. Bu sorunu ancak şu şekilde çözebildim. Modemden gelen kabloyu dağıtıcı(switch)'e bağladım ve sonra dağıtıcıdan da başka bir kabloyla bilgisayar'a bağladığımda internet sorunsuz şekilde geliyor. Fakat bu geçici bir çözüm şuan dağıtıcımın adaptörü bozuldu ve sorunum devam ediyor. Sorun neyden kaynaklanıyor sizce? Çözümü var mıdır?

lan driverini silin yeniden yükleyin. sorun devam ediyorsa modem arızalı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanErdogan55

Benim sorunum şu bilgisayarımı ethernet kablosu takılı şekilde açıyorum ve bilgisayar açıldığında internet bağlantısı olmuyor fakat kabloyu takıp çıkardığımda geliyor.Bu kabloyu çıkartma olayı bazen 2 kerede bazen 5 kerede oluyor. Yani bir kere takıp çıkardım oh geldi olmuyor yani.Sorun benim bilgisayarımda mı acaba diyip başka bilgisayarlarda denidim hiçbirinde böyle bir sorun olmadı. Belki de kablodandır diye farklı bir kabloyla denedim yene aynı sorun devam ediyor. Bu sorunu ancak şu şekilde çözebildim. Modemden gelen kabloyu dağıtıcı(switch)'e bağladım ve sonra dağıtıcıdan da başka bir kabloyla bilgisayar'a bağladığımda internet sorunsuz şekilde geliyor. Fakat bu geçici bir çözüm şuan dağıtıcımın adaptörü bozuldu ve sorunum devam ediyor. Sorun neyden kaynaklanıyor sizce? Çözümü var mıdır?

lan driverini silin yeniden yükleyin. sorun devam ediyorsa modem arızalı olabilir

Cevabınız için teşekkürler evde 1 tane daha modem var o modemi denedikten sonra tekrar yazıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet Kartını Görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.