Bildirim
Bilgisayar birden bire kapanıyor !
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pc herhangibir doananım degişikligi yaptınızmı son günlerde -
Yok hayır herhangi bir değişiklik yapmadım. -
ekran kartı veya ramden olabilir pc kac adet raminiz var -
Evet ekran kartından bende şüphelendim 2 tane ram var 1 er gb.
Ekran kartı:Zotac GTX 260 AMP2 -
ramlerden birini cıkarıp öyle deneyin yine yaparsa cıkardıgınız rami takıp digerini cıkarın deneyin bi sonuc ne olacak -
Tek slottaki ramı cıkar ole dene olmadı diğerini cıkar ole ram yuvalarında bir sorun olabilir... -
Aynen yaptım onu ilk 2sini kırmızıda sonra 2sini sarıda denedim sarıda açmadı kırmızıda açıldı bilgisayar sonra bu aniden kapanma olayı olduğunda tek tek denedim kırmızıda 1 ram ile çalıştırıyorum şuan. -
ram veya ram slotunda sorun olabilir aynı hatayı vermezse ramlerininzin marka ve mhz lerini yazabilirmisiniz -
Şimdi tek ram le bir daha denedim pes i açtım 3-5 dk sonra yine kapadı kendini. Ramlar Kingston 800 mhz -
ekran kartını güncellemeyi denedinizmi diriverını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 19 Ocak 2012; 12:33:37 > -
Kaç yıl önce aldınız kasanızı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X