Şimdi Ara

Bİlgİsayar bİrden kİtlenİyor ve resetlemek zorundakaliyorum. Yardim lÜtfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Üst düzeyle bir bilgisayar aldım 10 gün önce ama Aldığım günden beri bir türlü rahat verim alamadım.Aldığım yere götürdüm dediler'ki işletim sistemindendir format attılar verdiler 4 gündür sıkıntı yaşamadım. ama az önce CRYSİS 3 Yükledim oynarken aynı olay birden çıt diye hopörlerden bir ses ve pc dondu kaldı tek caren reset hiç bişi işlemiyor böyle sorun yaşayan veya fikri olan varmı ACİL lütfen

ÖZELLİKLER ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgtdizayn -- 18 Mart 2013; 2:24:12 >

• sorunun bir cok yerde olma ihtimali var oyun acildiktan kisa bir sure sonrami kitlenme oluyor yoksa yuk altinda 1 kac saat calistiktan sonrami ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgtdizayn

Arkadaşlar Üst düzeyle bir bilgisayar aldım 10 gün önce ama Aldığım günden beri bir türlü rahat verim alamadım.Aldığım yere götürdüm dediler'ki işletim sistemindendir format attılar verdiler 4 gündür sıkıntı yaşamadım. ama az önce CRYSİS 3 Yükledim oynarken aynı olay birden çıt diye hopörlerden bir ses ve pc dondu kaldı tek caren reset hiç bişi işlemiyor böyle sorun yaşayan veya fikri olan varmı ACİL lütfen

ÖZELLİKLER ;

harddiskte bad sector var yada ısınma sorunu olabilir...

• 1.Crysis'den önce ne gibi sıkıntılar vardı?
    2.Sadece Crysis'de mi bu sıkıntı var?
    3.32 GB rami ne yapacakaınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

1.Crysis'den önce ne gibi sıkıntılar vardı?
    2.Sadece Crysis'de mi bu sıkıntı var?
    3.32 GB rami ne yapacakaınız?

1 - Crysisden önce bir sıkıtnı yoktu
    2 - şuanlık sadece crysis de verdi
    3 - 32 GB Ram Web tasarım , Hosting, Grafikt asarım vs işleriyle uğraşan insanlarız bilgisayarımızın en üst düzeyle olması gerek bazende ihalalere katılıyorum haliyle netin ve bilgisayarın hızlı olması gerek hocam ondan dolayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metedevil

sorunun bir cok yerde olma ihtimali var oyun acildiktan kisa bir sure sonrami kitlenme oluyor yoksa yuk altinda 1 kac saat calistiktan sonrami ?

valla ilk aldığımda da belli değildi bazen 30 dk içinde bazen 5 saat içinde belli değildi yanii dostum çözemedik
  • muhtemelen anakart arizasi islemci kaynakli olmasi dusuk ihtimal kardesim anakartini garantiye gondermeni tavsiye ederim .
  • bana sorun ramlerden gibi geldi
  • Şu anda CRYSIS'den başka bir uygulamada sıkıntı yoksa sorun oyundandır. Oyun orjinal değilse Crack sıkıntı yaratır. Orjinal ise başjka bir değerlendirme yapmalıyız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.