Şimdi Ara

bilgisayar boş bırakınca kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
15.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • örneğin 20 gb lık bir şey koyuyorum indirmeye bitince pc yi kapat vs de işaretlemiyorum normal bırakıyorum öyle sabah bakıyorum pc kapanmış ve dosya inmemiş. ben pc başındayken hiç böyle bir şey olmuyor sadece boş olarak dosya indirmeye bırakınca oluyor ne yapabilirim? ısınma vs değil fan var 100 liralık ısınma yok sormayın boşuna

• dostum Bekleme Süresince Sabit Diskleri Kapatıyordur muhtemelen Sag Tıkla Özellikler Ordan Güç Özelliklerine bak 20 Dk ' dır Atıyorum İleri Bi Zaman Yap

Kısacası Nasıl monitör ayarlarında Boş Kalınca Beklemeye Alıyor Ve Windows vb. Bekleme sayfası Geliyo Buda Sabit diskleri Kapatıyordur
  • Sistemin Windows 7 ise Sleep Moduna alıyordur ayrıca windows 7 degilse yukarda arkadaşında dedigi gibi sabit diskleri kapatıyor olabilir... bekleme süresini yükselt
  • varsayılan ayar olarak sanmıyorum
  • Sistemim windows 7 64 bit harddisk süresi 20 dk idi Never yaptım bu akşam deneyeceğim çok teşekkürler

Ayrıca şimdi kontrol ettim windows 7 güç ayarı dengeli deydi onu yüksek performans yapmıştım 1 ay önce dengeli modunda harddisk kapanma şeyi never yazıyor high performans da 20 dakika yazıyor sorun buymuş demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 14 Mayıs 2010; 21:18:57 >
  • windows 7 isen sleep modu kapatman gerekiyor buda çok kolay denetim masasından güç seçenekleri ordan dengeli kullanım oradan uyku kodu kapalı olarak ayarlarsan gece bilgisayarın kapatmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladecarter

dostum Bekleme Süresince Sabit Diskleri Kapatıyordur muhtemelen Sag Tıkla Özellikler Ordan Güç Özelliklerine bak 20 Dk ' dır Atıyorum İleri Bi Zaman Yap

Kısacası Nasıl monitör ayarlarında Boş Kalınca Beklemeye Alıyor Ve Windows vb. Bekleme sayfası Geliyo Buda Sabit diskleri Kapatıyordur

katılıyorum. Orda Zaten belli güç seçenekleri var hiç bir zaman yaptığınızda değişme olmuayacaktır diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.