bilgisayar normal çalışıyordu ve daha önce de kullandıgım philips ses kartım var onu çıkarmıştım önceden şimdi tekrar takayım dedim aynı slota taktım zaten boş bitane slot var. daha sonra kapattım kasayı taktım kabloları açtım. kasa çalışıyo fakat monitorde hiç bişey görünmüyo. bu durum karşısında yaptıklarım şunlar: 1-farklı bi ekran kartı taktım ama sorun devam ediyo yani ekran kartında problem yok. 2-farklı bi harddiski benim kasaya taktım yine olmadı yani harddisk ok. 3-monitorde kesinlikle hiçbir sorun yok. 4-ses kartını tekrar çıkarttım ama sorun yine devam ediyor. sorun anakart veya işlemciden birinde ama neden öyle yaptı hiç bişey yokken anlamadım. lütfen yardımcı olun. teşekkürler...
anakartın üzerine 4 pinlik kabloyu takdınmı ? eğer elektrik kabloloları tam bi şekilde takılıysa ramin slotunu değiştirmeyi dene
denedim abi rami de dğiştirdim kablolarda takılı olmuyor...
üzgünüm ama board gitmiş muhtemelen...
bilgisayardaki hdd yi pci yuvasındaki kartları cdromu felan hep sök sadece anakart cpu ve ekran kartın kalsın bide öle dene bakalım ne olcak
monitörle alakalı olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: albus
monitörle alakalı olmasın
monitörün ışığı yanıp sönüyosa sorun kasada ve bence board ta.umarım ben yanılıyorumdur.
SADECE FAN ÇALIŞIYORSA VE EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYORSA BÜYÜK İHTİMALLE ANAKARTIN GİTMİŞ OLABİLİR, İNŞALLAH BENİM DEDİĞİM DEĞİLDİR AMA BENİM BAŞIMA DAHA ÖNCE GELDİ, DAHA SONRA GİDİP ANAKARTIN BIOS'UNU TEKRAR YÜKLETTİM VE SORUNUM ÇÖZÜLDÜ,
4 pinlik kaboluyu kontrol et muhtemelen sorun onda baska bır power la dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme