Şimdi Ara

Bilgisayar Çok geç açılıyor yaklaşık 10-15 DK bekliyorum ( wista )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bilgisayarım yaklaşık 10 15 dk da açılıyor açıldıkdan sonra hiç bir sıkıntısı yok açılırken kafayı yıyor LG marka LAPTOP um da bu sorunu yaşıyorum açıyorum LG yazıyor ve 10 15 dk rahat beklıyorum PSP de 3 maç yapıyorum anca açılıyor o derece oldu
    YAPILAN İŞLEMLER
    HDD Format attım Tek partion
    HDD KOMPLE format attım
    İşletim sistemimi değiştirdim ( windows 7 )
    " " " (Vista Ultimate)
    ne yaparsam yapayım sorun aynı neden olabilir sizce yardımlarınız bekliyorum

• Arkadaslar yardimci olabilecek yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vista genel olarak yavaştır bizzat kendim kullandıgımdan biliyorum ama sizinki baya abartı bir yavaşlık.Harddiskte sorun olabilir diye düşünüyorum ve harddiskleri kaç senedir kullandıgınızı yazarsanız daha acıklayıcı olur gibi.
  • quote:

İşletim sistemimi değiştirdim ( windows 7 )
    " " " (Vista Ultimate)

kurulu os bire yerde vista bir yerde windows 7 demişsiniz..
    vista mı windows 7 mi ?

vista ise o os den kurtulun.. win 7 olmadı xp kur.. hepsi vistadan iyidir...
    açılıştaki kasılmaya gelirsek format atıldıktan sonra hiç bir yükleme yapmadan da sistem aynı şekildemi açılıyor ?

daha önceden hızlıydı da sonradan yavaşladıysa..
    başlat / çalıştır / msconfig -> başlangıç sekmesinden gereksiz yazılımları devre dışı bırakın..

düzelmez ise disk birleştirmeyi yapın..
    yine düzelme olmaz ise hdd tune ile bad sector taraması yapın, sonucun ekran görüntüsünü ve health sekmesinin ekran görüntüsünü koyun bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxCooLxXx -- 8 Eylül 2012; 4:08:09 >
  • arkadaş hem vistada hemde win7 de test etmiş win7 de hızlı açılması gerekiyor vista sorunlu bi sistemdir hdd den kaynaklı bi sorun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoveus -- 8 Eylül 2012; 5:02:49 >
  • Hocam vista mı windows mu
  • Hocam hem vista hem windows 7 de yavaş açılıyorsa xp kurup dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.