Şimdi Ara

Bilgisayar Cok Yavasladı.Bir bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar3-4 gün öncesinde hic bir sorunu olmayan bilgisayar suanda torrent indirirken,oyun yüklerken pc acaip kasıyor hiç birşey yapamaz hale geliyor.Küçük oyunları yüklerken bile saatlerce bekliyorum.Format attım sorun halen devam ediyor.
    İşletim sistemi=Windows 7 ultimate 7600 x86.
    İntel core 2 duo e4500(2.8 ghz da o/c acaba bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum)
    2gb ddr2 ram
    asus eah2600 pro ekran kartı
    ve 2 tane hdd biri 200gb biri 1 tb.

• oc yi kaldır bakalım sorun ortadan kalkacak mı ?Bunu denedin mi ?Stabil olmuyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f(x) -- 8 Haziran 2011; 22:19:24 >
  • Torrent vs. indirdiğin program tarzı şeylerden virüs filan bulaşmış olabilir. Bilgisayarınızda herhangi bir antivirüs programı varmı hocam ?
  • görev yöneticisinden kaynakların (cpu ram) kullanım miktarlarını kontrol edin . yüksek kullanım miktarı varsa işlemlerden buna neden olan uygulamayı tespit etmeye çalışın .
  • bilgisayarı aldıgımdan beri 2.8ghz da çalısıyor işlemci hic bi sorun yasamamıstım bugüne kadar.Psu cok dandik bisi zaten güc yetmiyor da olabilir.250 w lik bien marka sacma sapan bi psu koymuslar.
    İşlemci kullanımı miktarıda uygun.
    Kaspersky kullanıyordum silmistim zaten pek virüs de bulmuyordu.Suana kadar 100 lerce torrent indirdim zamundadan hic böyle bir sorunum olmamıstı.Suan shogun 2 yi yüklüyorum 1 saat oldu daha %15 de.Simdi bile masaüstünde yazamıyorum acaip kasıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damat ali

bilgisayarı aldıgımdan beri 2.8ghz da çalısıyor işlemci hic bi sorun yasamamıstım bugüne kadar.Psu cok dandik bisi zaten güc yetmiyor da olabilir.250 w lik bien marka sacma sapan bi psu koymuslar.
    İşlemci kullanımı miktarıda uygun.
    Kaspersky kullanıyordum silmistim zaten pek virüs de bulmuyordu.Suana kadar 100 lerce torrent indirdim zamundadan hic böyle bir sorunum olmamıstı.Suan shogun 2 yi yüklüyorum 1 saat oldu daha %15 de.Simdi bile masaüstünde yazamıyorum acaip kasıyor.

250W hem de overclock gene iyi dayanmış patlamamış bence değiştir .
  • hic bir zorlanma olmuyordu simdiye kadar.Mecbur alacaz ya artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Titriyor Bir Bakın Acil :(
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.