Şimdi Ara

Bilgisayar çöpe gidecek yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim asus k55dr leptop var işlemci aldıgım gunden beri 98 C den aşağı dusmedi alalı iki yıl oldu zaten klavye 3 tusu fırladı eğer ısınma problemini çozemessem yiğenime vercem çocuk nasiplensin agar io oynar :D asus dan memnun değilim arkadaşlar yardım edin sunun ısısını dusurek yoksa tablet alcam bide pc almam. verdiğim paraya üzüldüm bide benim haberim olmadan aldılar hediye diye içim cız ediyor ): fikirlerinizi alim beyler

• Madem boyle bir sorun var neden garantiye gondermedin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçini açmadıysan ve garantisi devam ediyorsa ver garantiye sorunu hallederler.Isınma problemi laptoplarda zaten görülen olaylardır tabi çok ütopik paralar vermediyseniz.Zaman geçtikçe fanlar toz çeker tıkanır termal macunun yenilenmesi gerekiyor vs...Eğer garantisi devam etmiyorsa 50 tl karşılığında laptop servislerinden yardım alabilirsiniz parça arızası yoksa temizlik yaparlar termal macununu yenilerler sorunun yaklaşık olarak 1 seneliğine çözülür.Bu temizlikleri yaptırdıktan sonra laptop soğutucusu almanıda öneririm.
  • Ben zamanında hp dv serisinden bi laptop almıştım gta 4 95 dereceye dayanmıştı vatana durumu anlattım yenisiyle değiştim ve aynı laptopdan bidaha aldım sonuç aynı olunca bu sefer iade ettim kupon verdiler kasa topladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alalı 2 yılı geçti garanti yok düzenli olarak temizliğini yapıyorum bide ilk aldıgım zaman 3 ay sonra servise yolladım leptopta 2 ekran kartı oldugunu termal macununu yenilediklerini ısınmasının normal oldugunu sölemişlerdi 98 C neresi normalse arkadaşlar pc bosta 90 da çalısıyor yazarken elim yanıyor acık oyun oynayayim ısınıp kapanıo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.