Şimdi Ara

Bilgisayar'da Uzun Vakit Geçirenlerin Psikolojik Durumu [Ciddi Tespitlerimi Aktarıyorum] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisayar yuzunden normal konusmayi unuttum. Diyalog kurma islevim yok artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu ölmemeli

• Arkadaşlar cidden söylüyorum arkadaşla dalga geçmeyelim.Doğru olabilir.Çünkü kendimden biliyorum bundan 2 yıl önce bizim eve İnternet bağlandı.Ben eskiden yeteri kadar sosyal,yeterli kadar sağlıklı,yeteri kadar Normaldim.Fakat eve net gelince inanılmaz derecede Asosyalleştim.Günde en az 3 saat oturmaya başladım.Son 10 aydır ise kendimi çok garip hissediyorum.Zaman çok hızlı akmasını geçtim nasıl geçtiğini anlamıyorum.Mesela bu yaz için geriye dönüp baktığımda hiçbirşey ama hiçbirşey aklımda yok.Unutmuşum.Sanki rüya gibi geçmiş.Geleceğim için bir planım yok.Sanki geleceğim olmayacak gibi.Ve birçok şey....Hep video oyunları yaptı bunu bana.Ama öyle bir hal aldıki artık haftada toplasanız 4 saat oyun oynuyorum gerisi PC başında.Artık yavaş yavaş PC başından kalkmaya çalışıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerPerson

Arkadaşlar cidden söylüyorum arkadaşla dalga geçmeyelim.Doğru olabilir.Çünkü kendimden biliyorum bundan 2 yıl önce bizim eve İnternet bağlandı.Ben eskiden yeteri kadar sosyal,yeterli kadar sağlıklı,yeteri kadar Normaldim.Fakat eve net gelince inanılmaz derecede Asosyalleştim.Günde en az 3 saat oturmaya başladım.Son 10 aydır ise kendimi çok garip hissediyorum.Zaman çok hızlı akmasını geçtim nasıl geçtiğini anlamıyorum.Mesela bu yaz için geriye dönüp baktığımda hiçbirşey ama hiçbirşey aklımda yok.Unutmuşum.Sanki rüya gibi geçmiş.Geleceğim için bir planım yok.Sanki geleceğim olmayacak gibi.Ve birçok şey....Hep video oyunları yaptı bunu bana.Ama öyle bir hal aldıki artık haftada toplasanız 4 saat oyun oynuyorum gerisi PC başında.Artık yavaş yavaş PC başından kalkmaya çalışıyorum...

Seninki yine 3 yılmış hocam ben 2 yaşımdan beri (98 liyim ) evde pc var ve oyun oynamama hiç birşey diyen yok yaz tatilinde 10 saat civarı sırf bilgisayar 4 saatte dizi izliyordum. Ciddiyim artık bırakmam lazım gerçek hayatı rüyaymış gibi yaşıyorum derslere odaklanamıyorum. Yazı dolu bir metine resim görmüş gibi bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Bende kendimde farkettiğim kötü yan etkilerden bahsedeyim;

-Özgüven eksikliği
    -Ani durumlara karşı geç tepki verir bir hale gelme
    -Ve sıra dışı şeylerde ne yapacağını bilememe

Nick-mesaj uyumu

• Hocam sen salak olabilirsin galiba,ayaklarimi yere vuruyorum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: -iltimas-

kardeş bilgisayar hocaları anormalde öbür hocalar çok mu düzgün?

Bu adam doğru diyo. Okadar yaşı küçükle yaşınca garipleşirsin tabii.
  • Lan yeminle biran bilgisayar müh okumayı bırakasım geldi çok kötü hissettirdin bana, umarım doğru değildir bunlar
  • Şeyi unutmuşsun kardeş çok fazla kafalarında senaryo kurarlar şurda olsam şunu yapardım veya lord of the rings izlerler şu karakter olsam şunu yapardım falan diye düşünürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

Şeyi unutmuşsun kardeş çok fazla kafalarında senaryo kurarlar şurda olsam şunu yapardım veya lord of the rings izlerler şu karakter olsam şunu yapardım falan diye düşünürler.

Oda var tabi. Bazen banada oluyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce bu konuyu açmışım, görünce duygulandım.

Şimdi telefon belası var başımızda...

Bilgisayarda üretgen oluyorduk en azından, telefonda ise sürekli bir şeyler tüketiyorsun (genelde boş şeyler).

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.