Beyler herkese iyi geceler, Bilgisayarımı değiştirmeyi düşünüyorumda Herkez kendine göre bir marka söylüyor. Ben 2 Laptop arasında kaldım. Casper Özellik bakımından iyi ama, kime sorduysam çoğu Casper kötü marka alma diyor. Bu yüzden kararsızım. İkisininde Özelliklerini veriyorum, bana fikir verirseniz sevinirim.
Casper P7350
CPU Teknolojisi; Intel® Core™ 2 Duo CPU Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci CPU Numarası; P7350 CPU Hızı; 2.0 GHz CPU Bus Hızı; 1066 Mhz CPU Ön Bellek; 3MB RAM Kapasitesi; 4096MB RAM Tipi; DDR2 RAM Bus Hızı; 667 Mhz HD Kapasite; 320 Gb VGA RAM; 1 gb (512 mb ayrılmış bellek) VGA Chipset Markası; NVIDIA VGA Chipset Modeli; G105 Ekran Boyu(inch); 15.4 Monitör Tipi; WXGA TFT Parlak Renkli Ekran Maksimum Çözünürlük; 1280*800 Optik Sürücü; DVD±RW Double Layer Mobil Özellikler; Kamera, Kart Okuyucu, Wireless İşletim Sistemi; Win Vista Premium Tr
AceR 5738
CPU Teknolojisi; Intel® Core™ Duo CPU Ailesi; Intel® Centrino® Islemci CPU Numarası; T4200 CPU Hızı; 2.0 GHz CPU Bus Hızı; 800 MHz CPU Ön Bellek; 1024 KB RAM Kapasitesi; 3 GB RAM Tipi; DDR2 HD Kapasite; 250 Gb VGA RAM; 512 Mb VGA Chipset Markası; NVIDIA VGA Chipset Modeli; G105 Monitör Tipi; WXGA Maksimum Çözünürlük; 1366*768 Optik Sürücü; DVD±RW Double Layer Mobil Özellikler; Kamera, Kart Okuyucu, Wireless İşletim Sistemi; Win Vista Basic Tr
kardeş bence (acer 5738) al derim arkadaşımda var çok memnun bu casper harbden dandik kim demişse doğru söylemiş
quote:
Orjinalden alıntı: dan-ger
kardeş bence (acer 5738) al derim arkadaşımda var çok memnun bu casper harbden dandik kim demişse doğru söylemiş