Şimdi Ara

Bilgisayar donanımı yeterliliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şu an halihazırda i pad kullanmaktayım.
    Ancak oyun kısmına geldiğimde klavye ve mouse desteklemediği için gamepad dışına çıkamıyorum ve mobil oyun oynamak zorunda kalıyorum.
    Elimde 8 yıldır olan ama kullanmadığım Casper C800 notebook var. Geçiş yapmak ve oyunları hdmi bağlantısı ile televizyona aktararak oynamak istiyorum.

Kısaca özellikleri;

CORE İ7 6500U 2.5GHZ-16GB RAM-1TB+120SSD-GTX950M 4GB-15.6-W10

Sizce oyun oynamak için 2016 model bir laptop hala yeterlimidir ? Casper c800 ile devam edebilir miyim ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• GeForce now ile daha iyi performans verir o kadar diyim size.
    6500u 2 çekirdek 4 izlekli belki masaüstü 4. Nesil i3 işlemcilere yakın sayılabilecek bir işlemci.
    GTX 950M , masaüstü GTX 750Ti ayarında.
    İkisi de güncel AAA oyunlar için yetersiz. Nostalji yapacağım diyorsanız eski oyunlarda iş görebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an mobilde oynadığın atıyorum pubg gibi oyunların hiçbirini o notebookta oynayamazsın. yeni oyun notebookları da çok pahalı bence parça parça itx sistem mi yapıyorlar böyle konsol gibi küçük kasa ondan yapabilirsin parça parça alıp. yer sorunu yoksa tv'nin yerinde mid tower kasa kurabilirsin hesaplı ya da hazır sistem de satıyorlar değişik fiyatlarda. bütçeni yaz sistem tavsiyeleri bölümüne hazır sistem diye oradan yol gösterirler.

• Bütçeye bağlı olarak bu notebook ile GeForce Now kullanılabilir yada bir konsol alınabilir.

• Sistem ve aktif oyun SSD'de olsun.

Termal macun(lar)ı yeniletin, fanı temizletin... de... batarya ne olacak?

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Evet banada en mantıklı konsol geldi konsolda oynayabileceğim hiç bir oyunu o fiyata ne laptopta ne sistemde oynayamam xbox aldım ipadi de satmama gerek kalmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beegno kullanıcısına yanıt

İyi eğlenceler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.