Şimdi Ara

Bilgisayar Donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Benim Asus P8P67 Le Anakart i72600 İşlemci 6 GB Kingston Hyperx 1600 mhz Ram olan bir sistemim var

Son 3 Ayda Bilgisayara Bir şey oldu Film veya dizi izlerken ekran kilitleniyo donuyo gidiyo reset attıktan sonra düzeliyo

ama Sabah 7 Akşam 12 1 e kadar oyun oynayınca hiç bir şey olmuyo sadece film izlerken ekran donup kalıyo bazen arkada çalışan programlar hata veriyo ondan sonra donuyor nedendir acaba sebebi ?

• http://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/215349-film-izlerken-ekran-donuyor-ne-yapabilirim.html

burayı ıncele ıstersen hocam ..belkı yardımcı olur ..

oyun oynarkende donuyor deseydınız sorun ısı dıyecekdım ..ama oyunda sıkıntı yok dıyorsunuz ..o zaman yazılımla ılgılı codek vs ..gıbı bır sorun olabılr .. lınkı ınceleyın ..
  • Codeclerle ilgili bir problem var.
    Kullandığınız programı değiştirmenizi tavsiye ederim
  • k lite kodeck kullanıyodum bs playere geçtim sorun hala devam ediyo lost izliyodum mesela 40 dakka 3 bölüm izleyince 15 20.dakkasında ekran donuyo gidiyo virüs taraması yapmadım acaba virüsden dolayı olabilirmi

ama oyun oynarken hiç bir sıkıntı yok :D
  • olabılr combofıx ...ve antı spydoctor gıbı bır ıkı programla trat pc yı .. bkalım olmassa baska cozum bulruz .
  • Dediğiniz gibi akşam detaylı bir şekilde taratıp buraya yazarım önceki bilgisayarımdada aynı sorun vardı ama onda oyun oynarken durup dururken nette gezerken falan aynı sorun oluyo :D

anakart işlemci ram değiştirdim son 2 3 aydırda sadece videolarda donma yaşıyorum netten dizi filmi indiriyorum 3bölümde dizi kapanıyo :D

Dedim Oyunlardada vardır belki denedim sabahtan akşama kadar hiç durmadan oyun oynadım banamasın demedi :D
  • anladım hocam deneyın bakalım ..olmassa bulunur bır sekılde bır cozum ...
  • vlc media player tavsiye ederim
  • k lite kullanıyodum nette baktım ya gom player yada bs player önermişler bende bs player indirdim

video izleme programlarından olduğunu sanmıyorum ama bellide olmaz sadece 2 programda denedim bide vlc ile deniyeyim

spy doctor ile tarattım 400 adet trojen falan bişiler buldu ve sildi sonra kara listeye düştü

bide combofix ile tarattı 60 70 dosya completed yazdı ve bilgisayar baştan başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbond -- 23 Şubat 2012; 21:23:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.