Şimdi Ara

Bilgisayar donuyor gibi ama donmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi ge60 2qe apache pro marka laptobumda windows 10 kullanmaktayım . Sorunumun çözümünü internette bulamadım, sanırım benden başka talihli yok. Sorun oyun oynarken başıma gelmiyor ancak Windows oynatıcısında video izlerken ya da tarayıcıda takılırken bilgisayar işlem yapmayı kesiyor. Fare hareket ediyor, çarpının ya da farklı iconların üstüne gidince parlıyor ama tıklayınca cevap alamıyorum . Format atmak sorunumu çözmedi ancak donanımsal bir problem gibi de gözükmedi bana. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Ram ve sabit diski kontrol edin.
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    nasıl yapabilirim bunu yani ne açıdan bakmalıyım ayrıca bunu donma anındaki anormallikleri görmem için önerdiyseniz donma anında herhangi bir işlem yapamadığım için o an bakabileceğimi sanmıyorum
  • Başka ram ve sat disk takıp denemeniz gerekiyor eğer elinizde başka sabit disk ve ram yoksa ram için memtest86 sabit disk için hdd tune , hdd sentinel benzeri programları deneyin fakat en kesin yöntem farklı ram ve hdd denemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 8 Mart 2019; 8:2:33 >
  • Wİndows 10 güncellemeleriyle ilgili olabilir.Bu aralar bende de bazen oluyor bilgisayar ilk açıldıgında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.