Hiçbir sebep yokken birden sabit disk ışığı sönüyor, donuyor. Oyun oynamayı zaten geçtim, video izlerken, müzik dinlerken bile donmaya başladı. avg ile tarattım 6tane buldu, sildi ama bilgisayar hala donuyor. 2saatlik bir filmi 5-6 kere resetlemek zorunda kalarak izledim. sabit disk doluluğundan olabilir gibi geldi ama, 4'te biri boş. tşk.
Eğer bilgisayar parçalarında bir sorun yoksa CCleaner , ve Advenced System gibi programları sistemi optimize et. Diskleri Defrag yap . 2 Haftada bir virüs taraması yap. Sorun çözülücektir.
Arkadaşım ben 1 hafta önce "D-Link DWA-547 300Mbps Kablosuz Desktop PC Adaptörü" almış bunu bilgisayarıma taktığımda müzik dinlerken başında hafif donma oluyodu aradan 5 dk geçtikten sonra tamamen donup kalıyordu hiçbir şekilde yerinden kıpırdamıyordu seinde sorunun buna benzer olabilir.
en son ne zaman format attınız format zamanı gelmiş olabilir
@soneinfo dediklerinizi yaptım, inş parçalarda bişey yoktur da düzelir. bugün bilgisayarı top. 5dk falan kullandım, test edemedim.
@ozan_cam92 tek bir parçadan kaynaklı olduğunu sanmıyorum, zaten yeni herangi bişey de kullanmaya başlamadım.
@makarnacanavarı 6 ay falan olmuştur heralde, son çare onu deniycem ama zamanım olmadığı için temizleyerek geçiştirmeye çalışıyorum.