Şimdi Ara

Bilgisayar ekranı gidip geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop açıldıktan sonra ekran gidip gelmeye başlıyor.Mavi ekran ve masaüstü ekranı arasında sürekli gidip geliyor.İlk açıldığında kendine gelene kadar sorun yok,masaüstü 10-15 saniye gözüküyor bilgisayar kendine gelince ekran gidip gelmeye başlıyor.Beklemeye alıp tekrar açınca gelen parola ekranında sorun yok.Parolayı girip masa üstüne geçince sorun başlıyor. (Lenovo Flex - win 8.1)

• Ssd ve ram üzerine yoğunlasın derim. (Sistemde o.c olmadığını varsayarak) Temiz bir sistem yüklemesi de denenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Ssd ve ram üzerine yoğunlasın derim. (Sistemde o.c olmadığını varsayarak) Temiz bir sistem yüklemesi de denenebilir.

Normal ssd yok 500gb harddiskin 8 gb kadarı ssd. Bilgisyarı açtıktan sonra işlem yapamıyorum. Masaüstünde zar zor sağ tıkladım fakat ekran gidip gelince açılan kutucuk kayboluyor. Sanki sürekli ekranı yeniliyor. Saniyede bir ekran sürekli gidip gelirken işlem yapmakta çok zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 5 Ağustos 2015; 14:38:14 >
  • Güvenli mod?
  • quote:

Güvenli mod?

Güvenli mod aklıma geldi ama nasıl girileceğini çözemedim bilgisayar başlarken siyah ekranda hiçbir ibare yok bütün f serisi tuşlarını denedim,olmadı.
  • 8.1 de şu şekilde idi sanıyorum, mouse u sağ üst köşeye sürükleyip aşağıdaki güç simgesine tıklamadan önce shift tuşu ile tıklarsanız güvenli mod başlatma ya çıkıyordu ya da başlatınca güvenli moda geçiyordu.
  • quote:

8.1 de şu şekilde idi sanıyorum, mouse u sağ üst köşeye sürükleyip aşağıdaki güç simgesine tıklamadan önce shift tuşu ile tıklarsanız güvenli mod başlatma ya çıkıyordu ya da başlatınca güvenli moda geçiyordu.

Ekran saniye bir kendini yeniliyor,yenilediğinde başladığım işlem kayboluyor,1 saniyeden kısa bir sürede o kadar çok işlemi yapamam.Masaüstü gelmeden siyah ekrandayken güvenli moda girmem lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Buyrun,

http://8.enpedi.com/2013/07/windows-8-guvenli-moda-girmek-icin-f8.html

Gerek kalmadı dediğin işlemi uyku modundan çıkartırken sağ alt köşedeki güç düğmesinden yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.