Şimdi Ara

Bilgisayar- Elektrik elektronik- Mekatronik hangisini tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 38k. Bu mühendislikler arasında sırasıyla elektrik elektronik, mekatronik, bilgisayar mühendisliğini tavsiye ediyolar. Ben ise bilgisayar mühendisliği istiyorum. Çünkü diğer mühendislikler arasında iyi bir üniversite sadece bilgisayar da geliyor(Gebze Teknik). Ama tercihime 29 k daki mekatronik YTÜ'yü yazmayı düşünüyorum.
    Siz ne yapmamı tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 bölümü de Türk-Alman'da seçebilirsin, sıralamana göre kendini her açıdan geliştirebileceğin en iyi okul muhtemelen.
  • Mekatroniğin türkiye eğitimi hakkında iyi şeyler duymamıştım . İş olanaklarıda yanlış hatırlamıyor isem makine kadar geniş değil türkiyede . Ama sen bir araştır . Ama istediğin bilgisayar ise hiç düşünme zaten . Mühendislikte işini yaparak iyi yerlere gelmek istiyor isen sevdiğin işi yapmak zorundasın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.İ.B

3 bölümü de Türk-Alman'da seçebilirsin, sıralamana göre kendini her açıdan geliştirebileceğin en iyi okul muhtemelen.

Üniversite Almanca eğitimli olması kafamı karıştırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BigEng

Mekatroniğin türkiye eğitimi hakkında iyi şeyler duymamıştım . İş olanaklarıda yanlış hatırlamıyor isem makine kadar geniş değil türkiyede . Ama sen bir araştır . Ama istediğin bilgisayar ise hiç düşünme zaten . Mühendislikte işini yaparak iyi yerlere gelmek istiyor isen sevdiğin işi yapmak zorundasın .

Ben de öyle düşünüyorum. İnsan sevdiği mesleği yapmalı.

• Mekatronik

• quote:

Orijinalden alıntı: Cahitsitki

Mekatronik

Neden?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bilgisayara git sonuçta yazılım sektörü yükselişte. Ama ben olsam elektrik elektrobik seçerin ki öyle yapıcam

• 3 alan da kendilerine göre çok farklı bölümler. Desen ki bilgisayar şu şu Üniversitelerden hangisi diye bir yorum yapardik belki ama bölüm hangisi diyorsun. Sevmeyecegin meslek esittir issiz meslek

• quote:

Orijinalden alıntı: SONEKTRA

Bence bilgisayara git sonuçta yazılım sektörü yükselişte. Ama ben olsam elektrik elektrobik seçerin ki öyle yapıcam

Peki sıralamama uygun hangi üniversiteyi önerirsiniz?

• neworldgames N kullanıcısına yanıt
    Ben elektrik elektronik de düşünüyordum. Fakat iyi bir üniversite gelmediği için vazgeçtim. Bilgisayar içinde Gebze'yi düşünüyorum. Ne dersiniz Gebze için?

• deejmert257 D kullanıcısına yanıt
    Aslında o ve ya bu ya da ben sürekli aynı şeyleri diyeceğiz artı yönleri =

Muhteşem kadrosu

İş birlikleri

Bilişim vadisi vs

Bursları

Kaliteli eğitimi

Çıkınca sudan çıkmış balık gibi kalmazsın yani

Eksi yönleri

Açıklanamayan notlar ve ödevler

Arka arkaya verilen ve bazen depresyona sokacak kadar yoğun ödevler

Sınav zamanı verilen ödevler

Bu ödevleri eksi yön olarak öğrenciliğini yaşatmayacağı için diyorum yoksa senin benim öğrenmem için veriliyor bunlar zaten

Kampüsün içindeki tren yok ve yurt 13 14 km uzakta yurt çevresi boş

Gebzede eğlencel yer yok okuldan sonra çıkınca da çok yorucu oluyor bu yüzden üniverste içi eğlencee merkezi şart ama o da yok işte 😂 Yani anlican kendi arkadaşlarınla takıldığın genelde kütüphanede durduğun bi yer oluyor . Öyle böyle okunur işte ya yazacaksan sana kalmış yani iyice düşün

• Elektrik .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_mirac_1

Aslında o ve ya bu ya da ben sürekli aynı şeyleri diyeceğiz artı yönleri =

Muhteşem kadrosu

İş birlikleri

Bilişim vadisi vs

Bursları

Kaliteli eğitimi

Çıkınca sudan çıkmış balık gibi kalmazsın yani

Eksi yönleri

Açıklanamayan notlar ve ödevler

Arka arkaya verilen ve bazen depresyona sokacak kadar yoğun ödevler

Sınav zamanı verilen ödevler

Bu ödevleri eksi yön olarak öğrenciliğini yaşatmayacağı için diyorum yoksa senin benim öğrenmem için veriliyor bunlar zaten

Kampüsün içindeki tren yok ve yurt 13 14 km uzakta yurt çevresi boş

Gebzede eğlencel yer yok okuldan sonra çıkınca da çok yorucu oluyor bu yüzden üniverste içi eğlencee merkezi şart ama o da yok işte 😂 Yani anlican kendi arkadaşlarınla takıldığın genelde kütüphanede durduğun bi yer oluyor . Öyle böyle okunur işte ya yazacaksan sana kalmış yani iyice düşün

Sanırım iyi bir iş sahibi ve işinde başarılı olmak için o kadar zorluk çekilir herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.