Şimdi Ara

BİLGİSAYAR ELEKTRİK KESMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MSI P31 Neo V2 anakart ve E7400 intel 2.8 işlemci pc kullanıyorum
    Alalı yaklaşık 3 ay oluyo ve 3 aydır bilgisayara her hangi bi kapat komutu verdiğimde sadece windows kapatılıyo ekran kapanıyo ama kasa açık yani fun ve harddisk acık kalıo power düğmesine basılı tutarak kapatıyorum yardımcı olurmusunuz ?

• HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon kısmında PowerDownAfterShutdown degerı 1 degil ıse 1 yapıp bır denermısınız ?
  • Yazılımsal problem düşüncesiyle birçok yolu denedm bu gibi ama ben yinede önerini bi umut olarak yine denedm yine olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanSariyar -- 19 Haziran 2009; 1:41:10 >
  • denetım masasından güç ozellıklerınden APM destegini acmayı denedın mı ? bir de bios ta bununla ılgılı bır ayar var.bios ayarlarını kontrol ettın mı ?
  • Denetim masası güç seçenekleri apm desteği bulamadım ama kesintisiz güç kaynagı sekmesinde ayrıntılar bölümünde ups hizmeti seçilmemiş?
    biosda ki ayarlardan da bir çok kez uşraştım sorunumla bağdaşan bişey bulamadım
  • http://support.microsoft.com/kb/810903/tr

dostum bu makaleyı iice incele. halledemezsen tekrar konusuruz. olur mu ? denemelerının sonuclarını olumlu olumsuz yazarsan bilgi edınmıs oluruz. kolay gelsin
  • eyw kardeşim hemn inceliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Elektrik Çarpıyor !
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sayfayı inceledim uygulayacağım pek bişey bulamadım özellikle bios'dan yapılabilecek bi ayar için bişeyden bahsetmiyor
    sorun sanırım donanımsal??
  • işletım sıstemın xp olarak anlatıyorum .denetım masası guc seceneklerınde yukardakı sekmelerden hazırda beklet sekmesıne tıklayıp hazırda bekletmeyı etkınlestır kutusunun işaretını kaldırıp denedın mı ?
  • hiç denemedm deneyim ben onu da o zmn
  • Malesef, aynı şekil kapanıyo windows kasa açık
  • bır de aynı yerde brıaz kontrol edersen guc dugmesıne bastıgımda kapat dıye bı secenek olucaktı. öle mı secılı . bır de onu kontrol edermısın. taksit taksit yazıyorum ama kusura bakma. geriye bios tan mudahele kaldı ama öle bır secenek yok dıyorsun. pekı bıosu update etmeyı denesen
  • güç düğmesine bastığımda kapat işaretli arkadaşm asıl sen kusura bakma bir türlü çözüm bulamıorz biostanda bildklerm içinde bulamadm fakat bios update etmeyi hiç denemedm nasıl oldugu hakknda bi bilgim yok
  • dostum sımdı cok daha baska birşey denıcez. tabıı mevcutsa. eger sıstemınde takılı bı web cam varsa bunun programını program ekle kaldır dan kaldır camerayı devre dısı bırak ve bir de öyle dene
  • güzel kardeşim kamera yok ki zaten yüklü değil ama merak ettim ilgi ne ki =)
  • bence sorun biostan yada donanımsal parçaların uyumsuzluğu diye tahmin ediyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.