Şimdi Ara

Bilgisayar Firma İsim Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yıllardır formu takip etmekteyim. Kendimde ufak ufak bu sektörde çalışmalara başlamayı düşünüyorum. 2 Ortaklı kuracağım bu şirkete güzel bir isim bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bu konuda güzel düşüncelerini paylaşmak isteyenlere açığım Şimdiden Teşekkürler.

• isimden çok çalışma şekli ile ilgili yazcam...şirketlere gidin kendinizi anlatın tanıtın ve çevre yapmaya çalışın...ufak ufak işler almaya başlarsınız...ancak şunu unutmayın teknik destek verdiğiniz firmalara iş bittikten sonra eyvallah demeyin ara ara gidip bir sorunları varmı sorun...sorunları takip edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

isimden çok çalışma şekli ile ilgili yazcam...şirketlere gidin kendinizi anlatın tanıtın ve çevre yapmaya çalışın...ufak ufak işler almaya başlarsınız...ancak şunu unutmayın teknik destek verdiğiniz firmalara iş bittikten sonra eyvallah demeyin ara ara gidip bir sorunları varmı sorun...sorunları takip edin...

Aynen öyle. Kendinizi tanıtın , yardımcı olun ama unutmayın.. Ayrıca şirket ismi Janti olaiblir Hayırlı olsun , inşallah iyi sonuclara adım atarsnız..

Saygılar..
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Aslında gereksiz yatırım yapan şirketlere gereksiz masraflardan kaçındırmak ne amaçla ne kullanacağının yardımını sağlamak, para kazanmaktan çok beğeni kazanmak için ilk öncelikle kurulum aşaması öncesi pazar araştırması yapmak ve bu amaçla bu şirketi kurmak istiyorum. Tabi bu konuda eksik olduğumuz konular gözden açırdığımız detaylar olabilir. Ama ilk öncelikli hedef hizmetin kaliteli olması. Yıllardır hep şu düşüncede iş yerlerinde işimi yaparken işi yaptığım sırada iş bitiminde bu işin ne kadar temiz olduğunun övgüsünü kulaklarında duyar gibi işimi yaptım. Hep işlerimi yapım esnasında iş biticek ve tebrik alıcam ümidiyle o derece titizlikle yaptım. Hala da bu şekilde çalışmaktayım. Kendi takdirimi kendim veriyorum. Alıştık artık. Bi patrn kolay kolay övgü vermeyeceğinden :D Her neyse tabi işin 2. aşaması güzel ve etkileyici bir isim bulamamış olmam. Bu konuda tüm fikirlere açığım.

Jant arkadaşım isim için teşekkürler. Ama İlk düşüncem firmanın ismi Türkçeye uygun Türk ismi olması. Artık en son çare yabancı isim düşünüyoruz.

• İsim kesinlikle Türkçe olsun Exper gibi bir isim olmasın. Gına geldi millete bunlardan. Casper ne aga? Kespır babasını...

Tercih edeceğiniz isim Türkçe'ye yerleşmiş yabancı bir isim olursa kolaylık olur. Belki yabancılarla çalışmanız gerekebilir. Monitör Bilgisayar gibi... (örnek sadece, çok klasik)

Kısa, akılda kalıcı, amacınızı ve tarzınızı yansıtan bir isim daha kalıcı ve başarılı olur. O yüzden Hewlett-Packard değil HP diyoruz.. Strateji....

Araştırmalar gösteriyor ki metin içermeyen logoların tutunma oranı çok düşük. Mercedes gibi birkaç istisna var sadece. Güzel, basit, kolay hatırlanan, akılda kalıcı ve yazı içeren bir logo oluşturun. Bunun çok önemli olduğunu ileride göreceksiniz.

Logonuz ve adınız uzmanlık alanınıza vurgu yapsın. NOD32'nin yapımcısı ESET'in kullandığı kartal gözü gibi... (NOD32 ve ESET çok başarısız isimler ama en azından kaspersky değil ).

7 Yıllık (master dahil) işletme tahsilim bir işe yaradı ya ağlamak istiyorum

İşlerinizde başarı, bol kazanç ve hayırlı işler olmalarını temenni ederim.

• Çok teşekkür ederim thunderwatcher kardeş. İllaki eğitim bir yerde karşına çıkıyor. Bu verdiğin bilgiler benim ve benim gibilerin çok işine yarayacaktır. İlgin ve tavsiyelerinden ötürü teşekkür ederim. Devamını beklerim.
  • İlginçtir henüz pek firma ismi desteği gelmedi
  • kardeş nerelisin ??

mesela ben Giresun'luyum

Giresun'un eski ismi yani tarihi ismi : KERASUS

Sende nereli isen oranın türkçe ismini koyabilirsin ..
  • sorçöz bilgisayar
    teknik bilgisayar
    computer
    bilişim bilgisayar
    no problem bilgisayar
    hallederiz computer
    garanti bilgisayar
    silver bilgisayar altın varda niye gümüş olmasın

• ENininde sonunDA Bilgisayar
    Bilgisayar Elektronik Yazılım BİLGİSAYAR
    Elektronik Bilgisayar Kontrol Otomasyon Yazılım BİLGİSAYAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 19 Mart 2008; 19:53:39 >
  • DH Bilgisayar
  • benimde acil isme ihtiyacım var
  • ust tabelada kocaman SGB yazar...
    Altta da Ste Ganos Bilgisayar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.