Şimdi Ara

Bilgisayar geç açılma sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Forumda yeni olduğum için kusurum olursa affola.

Sistem özelliklerim w8,i5,4gb ram ,gt 635m ekran kartım var.Bundan 4-5 gün önce bilgisayarım çok geç açılmaya başladı.Windows logosundan sonra rahat 45-50 saniye bekliyorum bende günlerdir forumlarda bu sorunun çözümüyle ilgili konulara baktım.En son pc yi kurcaladığım da ise şu sorun sayfasını buldum;

Bilgisayar geç açılma sorunu !

baştaki windows modules ınstaller worker güncelleştirmeler için gerekli bir programmış bende bu hatadan sonra bütün güncelleştirmeleri yaptım ama yine de açılışta bu exe pc yi çok kastırmaya başladı.Diğer programları ise daha önce yüklediğim ama bu hatadan sonra sildiğim programlar hala neden gözüküyor anlamadım.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darp2 -- 6 Mart 2014; 11:38:15 >

• Bence temiz bi format at sonra Başlat bul kısmına msconfig yaz çıkan yerde başlangıç sekmesini tıkla orada bilgisayar açılırken seçili gereksiz programları kapat ve tamam de yeniden başlat şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptım hocam ama fayda sağlamadı,sistem geri yükleyeceğim gibi gözüküyor.
  • Auslogics BoostSpeed bu programı bir dene
  • Cevabınız için teşekkürler hemen deniyorum.Fakat bazı sorunları çözemiyor program o konuda bir şey yapabilir miyiz ?
  • diskdefrag programı kullan.
  • Combofixle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi günler yapmanız gereken başlat calıştıra msconfig yazıp enterlamak daha sonra çıkan pencerede. başlatma bölümünden windows başlangıcta acılacak program ve uygulamaları pasifleştirin... dikkat edin windowsun uygulamalarını kapatmayaın... iyi günler
  • Tüm önerilerinizi yaptım arkadaşlar.Auslogics BoostSpeed programı biraz işe yarar gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darp2 -- 11 Mart 2014; 19:11:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.