Arkadaşlar son zamanlarda facebook'da felan resimler geç yükleniyor ama internetle alkalı olmadıgına eminim , minecraf ace of spades tarzı oyunlarda kasma oluyor hatta minecraftta ara ara harita geç yükleniyor sorun ne ile ilgili arkadaşlar , genelde kasmalar minecraft ve ace of spadeste ve facebook'ta oluyor diğer oyunlarda pek sorun cıkmıyor
advanced systemcare pro gibi uygulamalarla genel bakım yap ve çerezlerin hepsini sil + combofixte güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
advanced systemcare pro gibi uygulamalarla genel bakım yap ve çerezlerin hepsini sil + combofixte güzel olur.
CCleaner ile temizledim hatta format bile attım ama Ace of spades ve minecraft'da kasıyor
Sistem ;
İşlemci : Pentium(r) Dual Core CPU E6500 @ 2.93Ghz (2CPU's) 2.94Ghz Bellek : 4096MB Ram ATI Readon hd 6350 Bellek : 2806MB İşletim Sistemi : Windows 7 Pro 64bit
İşletim sistemim var ama full low ayarlarda bile minecraftta anca oynanıyor onda bile bazı yerlerde fps düşüyor harita geç yükleniyor felan facebook'ta resimler geç yükleniyor.
Sorunun java ile ilğili olabileceğini düşündüm ama pek bişey değişmedi baştan kurdum format bile attım ama değişen bişey olmadı.
UPUPUPUPUP
quote:
Orijinalden alıntı: jiqsaw
UPUPUPUPUP
UPUPUPUPUP
UPPPPP
aida64 yükleyip en ağır yük anında ısı değerlerini kontrol edermisiniz ? 70 80 derecenin üstünde donanım varmı
aida64 yükleyip en ağır yük anında ısı değerlerini kontrol edermisiniz ? 70 80 derecenin üstünde donanım varmı
Mibecraft'ta markette mesela fps 15lere düşüyor ama normalde 100den fazla fps 15ken bile sıcaklıkler dediğiniz değerlere cıkmıyor daha önceden bir cok yerde konu actım her seferinde ekran kartının driver'ını güncelle gibisinden yorumlar geldi ama zaten güncel driver bir kaç kez silip yükledim felan ama farkeden bişey yok.
kasma sorununa bişey diyemiycem bende 7850 ekran kartı var ben bile aylarca fps sorunuyla uğraştım w8 kurdum bios update ettim defalarca format attım yok arkadaş 1 gram oynamadı %100 o.c. yaptım max. 5 6 fps aldım ama takılma kasma sorunu ayrı bişey
quote:
Orijinalden alıntı: jiqsaw
Arkadaşlar son zamanlarda facebook'da felan resimler geç yükleniyor ama internetle alkalı olmadıgına eminim , minecraf ace of spades tarzı oyunlarda kasma oluyor hatta minecraftta ara ara harita geç yükleniyor sorun ne ile ilgili arkadaşlar , genelde kasmalar minecraft ve ace of spadeste ve facebook'ta oluyor diğer oyunlarda pek sorun cıkmıyor
Facebook sürekli güncellendiğinden takılma olabilir. Ace of Spades ve Minecraft online oyunlar olduğu için internet hızında yavaşlamadan dolayı oyun da yavaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme