Şimdi Ara

Bilgisayar hayatınızı nasıl etkiliyor ve ne kadar vakit geçiriyorsunuz ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hafta sonları 12 saat. 8 saati uyku. Kaldı 4 saat. O da yemek, tuvalet vs. Hafta içi de ortalama 8 saat.
  • hergün 2 saat giriyorum ama sadece forum sitelerine bakmak için oyun için değil. bazen 2-3 gun girmediğim oluyor bağımlısı değilim yani. 2 sene önce cs ye benzer online oyun oynuyorum. lanet olası oyunla yazın 3 ayımı gecirdim bağımlısıydım oyun yüzünden kilo aldım. online oynadıgın oyun varsa kesinlikle bırak.
  • 6gün başındayım aylık en az 1200 ortalama ise 1550 lira gelirim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

6gün başındayım aylık en az 1200 ortalama ise 1550 lira gelirim var

Ne yaparak kazanıyorsun günde kaç saat ayırıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanertopkara

Evet beyler günümüzün en büyük sorunu bilgisayar , hepimizin hayatı iyi kötü etkileniyodur. Benim hayatımı da etkiliyor , Bazen 1-2 gün başından kalkamıyorum , Okul hayatımı etkiledi , İş hayatımı etkiledi , Kopamıyorum bi türlü hastalık gibi birşey oldu , oynamadan başına oturmadan yapamıyorum , Ailem artık şikayetçi bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım.

sabah ezanından başlıyorum yatsıya kadar günde 5 vakit
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

6gün başındayım aylık en az 1200 ortalama ise 1550 lira gelirim var

Ne yaparak kazanıyorsun günde kaç saat ayırıyorsun?

grafiker & web tasarımcıyım

otel360.com firmasında çalışıyorum evden iş yolluyorlar teslim edip paramı alıyorum kimsenin ağız kokusunu çekmiyorum kafama göre kendime ara verip izin falan verebiliyorum yeterki söz verdiğim günde teslim edeyim.
  • daha önce böyle bir konuya ben bi makınamın resimli cevap yazmıştım makinenın son kapanış saatini 30 gün önce diye muhahah bulamadım bulsaydım koycaktım tekrar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agasar_ts61 -- 8 Ocak 2013; 22:34:36 >
  • bu lanet alete bulaşmıyacağım diyorum.
    2gün açmayıp dışarda gezip tozuyorum arkadaşlarla
    sinemaya dünya para verceğime diyorum tor.rdan indirim diyorum. Günde 10saat film izlediğim oluyor bazen
    annanem bile bıkmadınmı bundan diye dert ediyo.

İşin kötü yanı bana göre : insan ilişkileri sıfıra iniyor. 2'li Konuşmalarda fazla muhabbet edecek konu bulamıyor sap gibi suskun kalıyorsunuz..

İyi yanı herzaman harcama yapmıyosunuz.
    Önceden konturu bayiye giderdim şimdi netten 2işlemle yüklenir.
    ZARARLI BU ALET MESAFE KOYULMASI LAZIM...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.