Şimdi Ara

Bilgisayar hayatınızı nasıl etkiliyor ve ne kadar vakit geçiriyorsunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler günümüzün en büyük sorunu bilgisayar , hepimizin hayatı iyi kötü etkileniyodur. Benim hayatımı da etkiliyor , Bazen 1-2 gün başından kalkamıyorum , Okul hayatımı etkiledi , İş hayatımı etkiledi , Kopamıyorum bi türlü hastalık gibi birşey oldu , oynamadan başına oturmadan yapamıyorum , Ailem artık şikayetçi bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım.

• uu allah belasını versin lanet makina

kullanımı ciddi derecede azalttım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

uu allah belasını versin lanet makina

hayatım bilgisayarla dostum bölümede girdik bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

uu allah belasını versin lanet makina

Ben nasıl azaltıcam kardeşim iş hayatımı baya etkileyor o olmadan yapamıyorum resmen Özel güvenlik işinden çalışıyorum 12 gün oldu bugün işten çıkardılar yarın şirkete gidip çıkışımı vericekler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

hayatım bilgisayarla dostum bölümede girdik bakalım hayırlısı

Geçmiş olsun diyeyim o zaman kardeş :D
  • isle oyunu karistiriyosaniz sorun olur.Bende oyun oynuyorum veya takiliyorum ama sonra kapatip devam ederim benim sorunum ders calismiyorum hic bosken bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 31 Aralık 2012; 1:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

isle oyunu karistiriyosaniz sorun olur.Bende oyun oynuyorum veya takiliyorum ama sonra kapatip devam ederim benim sorunum ders calismiyorum hic bosken bile.

Kardeşim iş yerinde Bilgisayar yok zaten , Televizyonuda kaldırdılar uğraşıcak birşeyim yok iş yerinde bugün göğüsüm sıkıştı kalbimin orası ağırmaya basladı hareket edince yatayım biraz uzanayım dedim , Bizim site yöneticisi bana bağırıyormuş ama dışarıdan duyulmuyor , geldi dedi sen uyuyon mu yok dedim kalbim sıkıstı geçer diye uzanayım dedim , Hemen bizim müdürü aradı gelin alın dedi bunu buradan başkasını getirin acil dedi söylenmeye başladı , ne yapsam adamı memnun edemiyorum ,Yarın çıkışımı vericekler .

• quote:

Orijinalden alıntı: Tanertopkara

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

isle oyunu karistiriyosaniz sorun olur.Bende oyun oynuyorum veya takiliyorum ama sonra kapatip devam ederim benim sorunum ders calismiyorum hic bosken bile.

Kardeşim iş yerinde Bilgisayar yok zaten , Televizyonuda kaldırdılar uğraşıcak birşeyim yok iş yerinde bugün göğüsüm sıkıştı kalbimin orası ağırmaya basladı hareket edince yatayım biraz uzanayım dedim , Bizim site yöneticisi bana bağırıyormuş ama dışarıdan duyulmuyor , geldi dedi sen uyuyon mu yok dedim kalbim sıkıstı geçer diye uzanayım dedim , Hemen bizim müdürü aradı gelin alın dedi bunu buradan başkasını getirin acil dedi söylenmeye başladı , ne yapsam adamı memnun edemiyorum ,Yarın çıkışımı vericekler .

Alıntıları Göster
    Bana 1 2 saat vakit geçirmek yetiyor ama henüz bir işte çalışıyor olmadığım için yapıcak bir uğraş da yok.
    Bu sebeple daha uzun saatleri bulabiliyor bilgisayar başında kalışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Bana 1 2 saat vakit geçirmek yetiyor ama henüz bir işte çalışıyor olmadığım için yapıcak bir uğraş da yok.
    Bu sebeple daha uzun saatleri bulabiliyor bilgisayar başında kalışım.

Alıntıları Göster
    günde ortalama 15 saat bilgisayar başındayım, her şeyimi etkiliyor diyebilirim. başta uyku düzeni olmak üzere notlarımı , sosyal hayatımı da hat safhada etkiliyor. memnun muyum? asla. fakat bir çaresini bulamadım henüz. evde olduğum vakitlerde kullanmasam bile bilgisayar açık ve internet erişilebilir olmalı yoksa kafayı yiyorum, dışarda olduğum vakitler ise bir an önce eve gelmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

günde ortalama 15 saat bilgisayar başındayım, her şeyimi etkiliyor diyebilirim. başta uyku düzeni olmak üzere notlarımı , sosyal hayatımı da hat safhada etkiliyor. memnun muyum? asla. fakat bir çaresini bulamadım henüz. evde olduğum vakitlerde kullanmasam bile bilgisayar açık ve internet erişilebilir olmalı yoksa kafayı yiyorum, dışarda olduğum vakitler ise bir an önce eve gelmek istiyorum

Alıntıları Göster
    günlerim bilgisayar başında geçıyor ama meslek gereği değil mecburiyetten iş yok boş boş zaman gecirmeye çalişiyorum sabahlara kadar bilgisayar başindayim tv de de eski tat yok. 80ler ve yalan dünya arada şu yeteniklilere bakiyorum. benim anlamadiğim olay eve bilgisayar girmeden önce ne yapiyordum ben yada neyle zaman geçiyordum düşündükçe hatirliyorum dişarda daha fazla zaman geçiyorum daha fazla cevremle ilişkiliydim ama param olmadiği için zaman zaman da tek kaldiğim olmuştur forumlar bende zaman kalitesi olarak daha sağlıklı. Sokaklarda ki hayat benim bulunduğum ilçede son 5 yılda çok değişti insanlar yabanci oldu 14 15 yaşindaki çoçuklar mafya olmuş gittiğiniz her mekanda tanirken şimdilerde kimseyi tanimiyorum ama bundan da mutluyum bilgisayar ve elektronik bana sağlıklı bir hayat verdi diyebilirim sigara yok alkol çok nadir 1 ayda 1. bilgisayar zararlı değil zararlı olan kendi içlerindeki görüşlerinden zararli. Az insanla muhatap olup çok zaman geçiriyorum pc ve net başinda hayattan beklentilerim yüksek sokakda hayat var ama benim için hayat nette çünkü ilgi alanimda bilgisayarlarda. Ben evimdeyim ailem evimde olduğumu görüyo kahve köşelerinde değilim bundan mutluyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtapu

günlerim bilgisayar başında geçıyor ama meslek gereği değil mecburiyetten iş yok boş boş zaman gecirmeye çalişiyorum sabahlara kadar bilgisayar başindayim tv de de eski tat yok. 80ler ve yalan dünya arada şu yeteniklilere bakiyorum. benim anlamadiğim olay eve bilgisayar girmeden önce ne yapiyordum ben yada neyle zaman geçiyordum düşündükçe hatirliyorum dişarda daha fazla zaman geçiyorum daha fazla cevremle ilişkiliydim ama param olmadiği için zaman zaman da tek kaldiğim olmuştur forumlar bende zaman kalitesi olarak daha sağlıklı. Sokaklarda ki hayat benim bulunduğum ilçede son 5 yılda çok değişti insanlar yabanci oldu 14 15 yaşindaki çoçuklar mafya olmuş gittiğiniz her mekanda tanirken şimdilerde kimseyi tanimiyorum ama bundan da mutluyum bilgisayar ve elektronik bana sağlıklı bir hayat verdi diyebilirim sigara yok alkol çok nadir 1 ayda 1. bilgisayar zararlı değil zararlı olan kendi içlerindeki görüşlerinden zararli. Az insanla muhatap olup çok zaman geçiriyorum pc ve net başinda hayattan beklentilerim yüksek sokakda hayat var ama benim için hayat nette çünkü ilgi alanimda bilgisayarlarda. Ben evimdeyim ailem evimde olduğumu görüyo kahve köşelerinde değilim bundan mutluyum.

Alıntıları Göster
    lanet olsun bu makinaya saat 05,56 ve ben halen pc başındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tassa

lanet olsun bu makinaya saat 05,56 ve ben halen pc başındayım.

Alıntıları Göster
    7/20 pc dahası var mı ?(kapışmak isteyen gelsin kapışalım.)
  • Geçen senelerde günde 5-6 saat. Bu sene liseye geçtim biraz sosyalleşince bilgisayarı çok az açmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLiseli

Geçen senelerde günde 5-6 saat. Bu sene liseye geçtim biraz sosyalleşince bilgisayarı çok az açmaya başladım
    bilgisayar bir çok insandan daha değerli benim için. en azından dürüst bir kişiliğe sahip ihanet etmeyen ihtiyaçlarımı karşılayan bişey.
  • quote:

Usta aynen bilgisayar olmadan bende dışarıda çok fazla vakit geçiriyordum , ne bileyim top oynuyorduk , mahalle maçları derken eve pc geldi dışarı gidesim gelmedi hiç , Kahveye gitmektense evde pc oynamak daha mantıklı , ama gözlerim bozuldu şuan gözlük takıyorum gözlerim bozuldu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tanertopkara

quote:

Usta aynen bilgisayar olmadan bende dışarıda çok fazla vakit geçiriyordum , ne bileyim top oynuyorduk , mahalle maçları derken eve pc geldi dışarı gidesim gelmedi hiç , Kahveye gitmektense evde pc oynamak daha mantıklı , ama gözlerim bozuldu şuan gözlük takıyorum gözlerim bozuldu :D

göz sorunu bende de oluşmaya başladı baya bi süredir var sulanmalar arttı.

• Gunde 1-2 saat dizi falan izlersem o da. Mobilde ise ortalama 1 saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Gunde 1-2 saat dizi falan izlersem o da. Mobilde ise ortalama 1 saat.
    Bu sıralar çok vakit geçiriyorum.Düzene koymam gerek.
  • Aslında bu sene pek vakit bulamıyorum malum üniversiteye hazırlık.
    Ama boş bulduğum anda hemen başına geçiveriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmoby

Aslında bu sene pek vakit bulamıyorum malum üniversiteye hazırlık.
    Ama boş bulduğum anda hemen başına geçiveriyorum.
    Bu makineyi yaratanın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.