Şimdi Ara

Bilgisayar HDMI girişi çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar HDMI girişi çalışmıyor. Selamlar cooler master haf 912 kasasına sahibim hdmi girişi yerine bağladığımda kasanın görüntü alamıyorum. VGA yerine takınca görüntü alabiliyorum. Neden böyle 2 tane hdmi kablosu denedim. çalışmadı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarın HDMI Girişi Çalışmıyor

Bilgisayarınızda HDMI girişinin çalışmaması, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu sorunu giderme konusunda aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Temel Kontroller: HDMI kablosunun her iki ucunun da sağlam bir şekilde takıldığından ve hasar görmediğinden emin olun. Farklı bir HDMI kablosu deneyin.
    • Ekran Kartı Sürücülerini Güncelleyin: Ekran kartınızın sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Eski sürücüler, HDMI bağlantısıyla ilgili sorunlara neden olabilir.
    • BIOS Ayarlarını Kontrol Edin: Bazı durumlarda, bilgisayarınızın BIOS ayarlarında HDMI çıkışı devre dışı bırakılmış olabilir. BIOS'a erişin ve HDMI çıkışının etkinleştirildiğinden emin olun.
    • Farklı Bir Ekran Deneyin: HDMI girişi çalışmayan ekranınız yerine farklı bir ekran bağlayın. Bu, sorunun ekranda mı yoksa bilgisayarınızda mı olduğunu belirlemenize yardımcı olacaktır.
    • Güç ve Erişimi Kontrol Edin: Bilgisayarınız ve ekranınız arasındaki tüm bağlantıları kontrol edin ve gevşek veya hasarlı kablolar olup olmadığını inceleyin.
    • Donanım Arızası: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, bilgisayarınızın veya ekranınızın HDMI bağlantı noktasında bir donanım arızası olabilir. Profesyonel bir teknik servise başvurmanız gerekebilir.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra bilgisayarınızın HDMI girişi hala çalışmıyorsa, daha fazla yardım için cihazınızın üreticisiyle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Peki monitorün HDMI bağlantısı çalışıyor mu?

Garantisi var ise garantiye gönderin hocam. Donanımsal gibi gözüküyor.
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Monitörde sıkıntı yok laptopa bağlayınca çalışıyor. garantisi de yok televizyona bağlayınca da çalışıyor.
  • Tahminimce donanımsal. Belki arkadaşların bir tavsiyesi olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lencasrt L kullanıcısına yanıt
    Hdmi kablosunu PC açıkken takabilir misiniz? Bazı kartlar açılışta HDMI'ı görmemezlik yapabiliyor. Bilgisayar çalışırken kabloyu takarsanız görecektir.

*HDMI hot swap destekler. Çalışırken takıp çıkarılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    monitör going to sleep diyor

edit* hdmi girişi anakarta bağlı anlamadım bir şekilde bunun ekran kartı bağlı olması gerekmiyor mu
    Bilgisayar HDMI girişi çalışmıyor. buraya bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lencasrt -- 12 Haziran 2018; 15:28:9 >
  • Lencasrt L kullanıcısına yanıt
    Windows üzerinden harici ekran kartının çıkışını anakarta yönlendirmek mümkün. Bunun için anakartın grafik sürücüsü yüklü olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Girişleri Çalışmıyor
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BENCE SORUN EKRAN KARTININ HDMI GİRİŞİNDE EKRAN KARTINI KONTROL ETTİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.