öncelikle herkeze merhaba.bilgisayarımın fanlarını yeniledim şuanda toplam kaç db ile çalıştığını merak ediyorum google da biraz araştırdım bulamadım yardımcı olursanız sevinrim.
kasaya takılan fan kontrolcüler var onların ses dp gösterme özelliği olanlar var ama sırf bunun için alınmaz veya ios veya android telefon kullanıyorsan onlarda ses dp ölçme programları var onlarla bakabilirsin .
cevabınız için teşekkür ederim.hocam dediğiniz gibi sırf db gösterme özelliği var diye alınmaz.telefonum bile yok ne yazıkki
quote:
Orijinalden alıntı: AnI_
cevabınız için teşekkür ederim.hocam dediğiniz gibi sırf db gösterme özelliği var diye alınmaz.telefonum bile yok ne yazıkki
O tür telefonu olan bir arkadaşından rica edebilirsin varsa ayrıca db olayına bu kadar takma sesi seni rahatsız etmiyorsa tamamdır .
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
quote:
Orijinalden alıntı: AnI_
O tür telefonu olan bir arkadaşından rica edebilirsin varsa ayrıca db olayına bu kadar takma sesi seni rahatsız etmiyorsa tamamdır .
o tür telefonu olan arkadaşımda yok malesef.normal durumda takmazdım db olayına ama kulaklarımda rahatsızlık olduğu için kaç db ile çalıştığı önemli
Onların özel cihazları var. Telefonla doğru sonuca ulaşamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
Onların özel cihazları var. Telefonla doğru sonuca ulaşamazsın.