Şimdi Ara

Devre analizi için simülasyon programı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler , proteus ve multisim ile devre analizi ve elektronik dersinde verilen devrelerin simülasyonların nerdeyse tümünü yapabiliyorum , ancak onlar kendi içerisinde çözüp sonucu veriyor. bende kendim denklemleri vs. yazarak çözüp sonuclarımı ancak kontrol ediyorum.

devre analizinde öyle bir noktaya geldik ki tam olarak hamallık oldu. mesala mathematica diff. sorularının step by step çözümünü verebiliyor.yani adım adım çözümünü hangi değişkenleri kullandığını vs.

bana bunun devre analizi için olan versiyonu lazım yani nasıl çözdüğü hangi denklemleri kullandığı vs.

zor durumdayım , ödevden dersten başımı kaldıramıyorum. projelerime zaman ayıramıyorum.

• belki bilen vardır.

devrenin nasıl çözüldüğünün yazılması lazım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

http://www.youtube.com/watch?v=ZI_MVwg58d0

linkte ki programı epey araştırdım. tam olarak aradığım şey diyebilirim. ancak bi türlü full(malum öğrenciyiz) linkini bulamadım. torrentlerde falanda yok.

acaba pm ile linkini almam mümkün mü ?

cevabınız için çok teşekkürler.

şuanda student versiyonunu indiriyorum. muhtemelen bi ton özelliği eksiktir. özellikle 3. sınıfda ki derslerde böyle şeyler kullanmam lazım.
    teşekkürler.

• link kaldırıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowanda -- 16 Aralık 2013; 12:14:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.