Şimdi Ara

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
1
Favori
19.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2002 de tanistim, ilk oyunum moto gp ydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1993 yılında 386 DX 40 kasa ile Prehistorik 2 oynamıştım.
  • yıl:1997,oyun:HİTMAN (buradan oldukça yaşlı olduğumuz çıkıyor)
  • 1998 senesiydi. Yazıcıoğlu pasajına gidip ilk FİFA 98 almıştım. Ne oynardık bee
  • 1998 yılında evde bilgisayarımız vardı. Pentium 3 450mhz slot işlemciliydi. İnternet almıştık birkaç ay sonra. Evde telefona ek hat vardı. Ev telefonu 15TL gelirken internet 200TL gelirdi

İlk oyunlarımızdan birisi de Spirit of Speed idi. Sonra 256k adsl çıkmıştı falan. Hepsi USB modemdi o zamanlar. Hey gidi günler
  • Şu seside özlemiyor değiliz

• 1989 amiral battı. 8086

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1992 atari ile başladık. 1997 half life 1999 Counter strike hala devam inşallah bırakacaz. 2006-2007 ye kadar cs den öyle bir tat alınıyordu ki. Artık o tat yok her yer hileci, akıllıca düşünen, takım oyunu oynayan vb... hiç kalmadı gibi bir şey. Şimdi geriye baktığımda bu kadar zamanımı boşa sarfettim. Ayrıca bununla uğraşacağım kadar bu ve öbür dünya ile uğraşsaydım daha kazançlı olurdum :S

bu arada formda 2005 te başladım filan yazılar var foruma takılan yaş aralığı ufakmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

1999-Fifa 99

Roberto Baggio ile az Alt + Q yapmadık

aşağı yukarı şöyleydi benim takımım;

schmeichel
    Nesta-Stam-Maldini
    Beckham-Vieira-Zidane-Overmars
    Owen-Bergkamp-Batistuta

Yedekler
    Hierro
    Ortega
    Leonardo
    Baggio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 2 Mart 2017; 0:53:29 >
  • 2002. ford racing 2 ilk oyunumdu. ingilizcem yoktu o zamanlar. oyunu acip surekli enter enter yapip acardim. kapatmayi da bilmeyince fisi cekerdim, bilgisayari tekrar acardim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar 💻 la 97 de tanıştım internet cafeye giderdik.

Ortada boş masa vardı. yer boşalsın diye beklerdik.

Mahallede arkadaşın bilgisayarında doom, adını bilmediğim siyah beyaz araba yarışı vardı. Bomberman 💣

2004'te çalıştım 16 Ağustos 'ta 910 tl bilgisayar topladık arkadaşlarla Mecidiyeköyden babacan bilgisayardan

Güzel günlermiş gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1998 vestel vezzy hiç unutmam , ilk oyunda carmageddondu . Arabayla insanları ezip süre kazanırdın . Sonra tactical ops 2 vardı counter gibi bişeydi o da .

• İlk bilgisayarım ilkokul 1'e gittiğim dönem alınmıştı. Yıl 1991.
    Pc alındıktan sonraki gün babam bir kaç floppy disk le oyun getirmişti.
    İlk oynadığım oyunlar STUNTS, WOLFENSTEIN, PRINCE OF PERSIA

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi?

• 2005 te eniştem almıştı Doğum günü hediyesi olarak :D ilk oyunlarımda vice city ve fifa 2005 ti

• İlk oyun fifa 98 ama deli gibi oynadığımız Cm 01/02 ardından cm 03/04 vardı... ah ulan evandro roncattolar maxim tsigalkoları unutursak kalbimiz kurusun...

• 2000 yılında, Silkroad Online.
  • 2001 yılı sanırım. İlk oyunum Wolfenstein 3D idi.
  • ilk bilgisayarım 2002. ama ilk oyunum 1988-89 digger :)
    eyvah yaş meydana çıktı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechultipo -- 1 Mart 2017; 12:5:52 >
  • ahhh ahhh 96 yada 97 yılıydı ve ilk oyunum CAPTAIN CLAW'dır.
  • bilgisayarla ilk tanışmam 2003 yılında oldu o zamanlar biizim mahelede internet cafe açılmıştı her gün deli gibi internet cafeye giderdik ilk oynadıgım oyun beach headdi ondan sonra half life cs gibi oyunlarla tanıştum tüm internet cafe half life oynardık ne sarardı varya o zamanlar keşke ozamanlara gidebilsem ne güzel günlerdi 2006da ilk bilgisayarımı satın almıştım dün gibi hatırlarım cdye gidip gta san andreas almıştım 7.8 cdlıdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amazoon -- 1 Mart 2017; 13:30:15 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.