Şimdi Ara

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
1
Favori
19.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford racing 2001 ilk bilgisayarıda o zaman dokunmuştum amca oğlunun bilgisayarıydı oda yeni almıştı arada banada oynatıyordu işte ben 6-7 yaşlarındaydım :) ne günlerdi be
  • ilkokula başladığım seneler, fifa 97 ya da 98 onu tam hatırlayamıyorum cidden
  • 1996 Tomb Raider diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 de Rally oyunu vardı bulsam hala oynarım. Evime ilk 2003 de aldım bilgisayarı o zaman da sistem üzerinde gelen Carmagedon diye oyun vardı amaçsızca insanları ezip sağa sola çarpıp geziyordum şehirde.
  • İlk 2002 yilinda bilgisayara dokundum 7 filan yasindaydim o zmnlar atari vardi vcdli onunla sonra 2005 te ilk bilgisayari aldik vestel 256 ramli ekran karti olmadigi icin oyun oyniyamazdim acmazdi

Zaman gecti metin2 cikti oyunu oynarken donup reset atardi sinirden cok agladim 😂

• 2003 de toplamıştık ilk sistemi, ne güzel günlerdi yahu o heyecan ve mutluluğu şuan en üst seviye sistemi toplasam dahi alamam.

fx 5200üm ile İlk ve müthiş bir hevesle oynadığım oyunlar
    Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi?

• Orta 2 ye gidiyordum. İlk oyunum hitman codename 47 ve italian job

• Konu "bilgisayar ile ilk ne zaman tanıştınız, ilk oyununuz neydi ?"

Cevap Amiga, Commadore 64 oyun x.

Konsolu bilgisayar sanan bir jenerasyon yetişti, nasıl kurtulacağız bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003 Yılında tanıştım 256 MB Ram 256MB Grafik kartı 40 GB Depolama alanı vardı.

O dönemlerde 18 Wheels Of Steel Across America oyunu ile tanıştım o dönemden sonra bu oyun internet kafelerde çok popüler bir oyun olmuştu. Bir çok kişi belki hatırlar.

• 2007 yılıydı o zamanlar pc dünyasına hakim olmadığım için hazır pc almıştım ilk kurduğum oyunda NFS underground 2 idi
  • Yıl 2000 Mitdown Madness ilk oyunum pc pentiumII mmx 667 256mb ram 4mb ekran kartı 3d de neymiş hey gidi hey 56k modem çevirmeli bağlantı
    İki tane 2.5lt fanta alana superonline paketi hediye vardı vay bee ne günlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin820 -- 1 Mart 2017; 11:14:20 >
  • 2000

Hercules

Fifa 98 France World Cup vardi bir de horozlu

• 1998 felan, swat 1. çok geçmeden commandos oynadım, commandos müthişti ya. bulsam hala oynarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 1 Mart 2017; 11:19:3 >
  • 1998 Windows 95 ilk oyunum Starcraft, Submarine Titans
  • 1998 1999 gibi bir seydi 2000 de zaten kendi bilgisayarimiz olmustu. 3000 marka almistik o zamanlar 16 mb vodoo 3000 ve 128 mb ram p3 733 Mhz islemci.. Win xp dahi kurduk o pc ye 2005 e kadar kullandik. Ilk oyunum nfs 2 idi galiba. Kendi pc m gelince de nfs hot pursuit oynadim demo oyundu ama yillarca oynadim.. Simdi oyun indir 50 gb bak begenmedim sil.. Eskiden kadir kiymet biliyorduk..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1999, e kolay oyunlariydi. 30 gunluk internet satiyolardi o siralar

• 2004 senesinde ilkokul lab. tanıştım. İlk oyunum disketten açılan basket atma oyunuydu. Adını net hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodoruh -- 1 Mart 2017; 11:17:6 >
  • Ilk oynadigim pc oyunu snake ve pacman di sene 1993 olması lazım. Ilk sahsi bilgisayarimi 1995 sonunda almıştık 8mb ram Intel pentium 75mhz :) disket oyunları oynardık hep.

• Fifa98. İngilizce sıfır olduğundan bilgisayarcı abinin gösterdiği yolları takip ederek, hep aynı takımlar ile maç yapıyordum. Bir gün merak işte takım değiştirdim. Geri eski takımlarada dönemedim. Bozuldu oyun diye ağlamıştım.
  • 95 yada 96 idi siyah beyaz Prince of persia oynardık su banka PC Keri gibi olanlardan sonra 99 da renkli oyunlara yeni kasa ile geçtim :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.