Şimdi Ara

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
1
Favori
19.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1999 yılında FIFA 99 :) vay be ne günlerdi. bi de hiç unutmuyorum 99 kasım depreminde GTA oynadığım sırada deprem olmuştu.
  • 2003 Yılında amd athlon 2500+, 256 ram,40 gb, mx 440 128mb facia ekran kartı ile 20 yaşında 800 lira para bayılarak tanışmıştım. İlk nfs undergroundı oynamıştım. Sonrasında 256 ram, 160 gb hard disk, ati 9550 256 mb (o/c 9600) upgrade ile yola devam etmiştim. Sonrasında askerlik geldiğinde satmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clupgizmo16 -- 1 Mart 2017; 10:11:58 >
  • Merhabalar,
    İlk tanıştığım zaman orta okul yıllarıydı. 98-99 yıları Orta okulda win95 li bilgisayar laboratuvarı vardı office programları öğretiyorlardı orda fırsat buldukça mayın tarlası solitaire filn oynamaya çalışırdık. Hiç unutmam sınıftan arkadaşım bir heyecanla yanıma gelip, oğlum bir yer buldum böyle bir sürü bilgisayar var parasını verip oyun oynuyosun diye tutup kolumdan götürmüştü, utana sıkıla içeri girip midtown madnes oynamıştık. Sonra günlerimiz orada geçmeye başladı. Sonra babamı kandırıp bilgisayar aldırmıştım.
    Memleket rize 500 kg kuru çaya ilk bilgisayarımı almıştı peder. celeren 800 mhz işlemci filn. Pc nin yanında win98 cd si vermişlerdi içerisinde age of empires demosu vardı birde motorsiklet oyunu demosu onlarla devam etti gitti önünü alamadık :)
  • Su konu beni maziye gonderdi Fifa 2002ler midtown madnesslar all in one kasetler cocuklugumu ozledim valla simdiki oyunlar zevk vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 98 de tanistim.Fifa Road to World ve kafede Quake ilk aşkım.

Sanslıyım ki PC de ilk oyunum efsabe Half-Life oldu.

Simdi oyunlara Xbox da devam ediyorum.

• Middown madnes sonra gta vice city

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de bilisayar görmüştüm tanıdıkların evinde ama kendi bilgisayarım 2003'te oldu. Fifa 99, Fifa 2002, Volfied, Doom, Worms falan oynardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98liyim. ilk bilgisayarimi ben dogunca almislar. ilk oynadigim oyunu hatirlamiyorum. babamin isleri nedeniyle daha onceden de pclerimiz olmus.

• Şahsıma ait, 1984 yılında commodore 64. Daha sonra amstrad, amiga 500, 386, 486 diye gitti :)

• İlk tanışmam 98 de oldu paint ve pod la başladım. O zamanki heyecan şimdikilerde yok.

• İlk 2001-2002 gibi tanışmışımdır ama kendi bilgisayarım 2003 eylülünde olmuştu sanırım.

4gb harddiski vardı 256ram olması lazım ve Windows 98 :D ama çok uzun süre kullandım 98i

İlk oyunumda Doom2 ydi sonrasında Cs 1.5

• 2005.Hiç unutmam alındığı günde kardeşimle anlaşamadık diye ilk günden ceza yemiştim

• Babam sayesinde 7 yasinda tanistim. 1993 ms-dos tabanlı volfied oynardim. Pcm sadece 2 Ram di Hugo oyunu 4 ramdi babama yalvarirdim ram ini yukseltelim die ah ah ne gunlerdi ah cocukluk

• Kuzende vardı bilgisayar ilk olarak orada tanıştım fifa 98 ve half life oynuyorduk. 1-2 sene sonrada bizim eve girdi zaten. Bende kurulu ilk oyunlar delta force ve fifa 99 du sanırım. En baba günlerdi kesintisiz keyif alıyordu insan.

• 2002, 4 yaşında ilk oyunum Windows 98de not defterini açıp klavyede rastgele tuşlara bakmaktı.

• 2000 yılıydı arçelikti bilgisayar ilk half life sonra world cup 2002 oynamıştım

• 1991 pc 286 ım vardı 40mb dahili ,1,44 floppy disk sürücüsü vardı , o zaman kimseciklerde yokdu pc bizde olmasının sebebi babam bilgisayar işine girmişti devam ettiremedi.

ilk oyunum ise golden axe :D Sega oyunu ama pc için olanı da vardı

https://www.youtube.com/watch?v=0gOKT5KHsuI

ne güzel günlerdi...
  • 99 yılında mayın tarlasi soliatare birde fifa 2000 gibi oyunlar

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Ne şanslı insalar var ben 7 yaşından öncesini hatırlamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 / Tactical Ops 2
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.