Şimdi Ara

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
1
Favori
19.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hala o zevki başka bir oyunda bulamadım.Var mı benzeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisyarla ilk olarak 1997de 12 yasimda calistigim televizyon tamircisinde win95 üzerinden doom oyunuyla1 tanistim.

Ilk bilgisayarim 99da alindi. Win 98. Amd islemci kac mhz hatirlamiyorum. 16 mb ram. 4 gb hdd. 32 mb dahili ekran karti. Ilk oyunum world cup 98. Bilgisayar alinmadan 1 sene once almistim. Vay beee hey gidi gunler heyyy.

• Duygulandım be kardeş, ne günlerdi. Çılgınlar gibi oynardık.
    https://www.youtube.com/watch?v=8w0X1bSrUHs
    https://www.youtube.com/watch?v=ondpLxoRJuk

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röpteşembır -- 1 Mart 2017; 9:25:21 >

• Eğer bilgisayardan sayılırsa, ki bence sayılır, Commodore 64 ile tanışmış ve BASIC öğrenmiştim.

Sene sanırım 1984 ya da 85 olmalı.

İlk oyunum da

PC ile ünviersitede tanıştım 95.

Mouse'u da orda görmüş altında kısmen görünen TOP'un ne olduğunu da anlamamıştım :)

• 2001-2002 olması lazım. 64 mb ram 5 gb da hdd vardı. Quake 2, nfs 1, 2, 3 oynardım. Sonra bf 1942 ve gta vice city buldum.

• sene 2005 falan ilk oyunum mortal combattı sanirım 1

• ilk oyunum playstation 1 leydi galiba winning eleven
    bilgisayarda ilk oyunum unutulmaz command conquer generals şunu yazarken bile tüğlerim diken diken oldu be
  • 2004'te almıştık ilk bilgisayarı yanlış hatırlamıyorsam 80 gb hdd, 512 mb ram, 128 mb ekran kartıydı ilk yüklediğimiz oyunlar da fifa2002, gta vice city, jazz2, troy2000 diye troll bir oyun. Daha sonra formula1 yarışını yüklemiştik komşumuzun oğlu oyunu anlattı w ile gidip ö-ç ile sağ sol yapıyorsun demişti ne alakaysa

Sonradan need for speed 2 yüklemiştik iki kişi oynanıyordu aynı anda, efsane kazalar yaptığımız efsane bir oyundu. Daha sonra nfs underground 2 yükledik ilk araba dizayn edişimiz bu oyunla oldu. Oyuna girerken o şifreleri hızlı bir şekilde yazışımızı unutamam

Tabi sonradan çok üst düzey oyunlar çıktı ama hiçbiri gta vice, nfs2 ve nfs underground 2'nin yaşattığı heyecanı, atmosferi veremedi

• Bilgisayarla tanışmam 1997 lere dayanır. O bilgisayardada oynadığım oyun mortal kombat idi. Çok farklıydı, ölüm vuruşları konuşmalar vardı. Farkını belli ediyordu, waooww dedirtiyordu. Bilinçli olarak ise 1999 da buluştum. Orada nfs 2 ve half life oynardık. 2004 de p4. 128 mb geforce ekran kartlı 80 gb hdd li. 1 gb ramli pc aldık. Pc yi alana kadar internet cafelerde çok takılırdık. Babamın pc alma sebebide bizi internet cafeden kurtarmakdı. Camiye yollardı biz köşeyi dönüp suat abinin cafesine giderdik. Bizim tadına doyamadığımız oyunlar Nfs2 elemeli, half life, counter strike, age of empires 2, total club manager 2005, gta 3, fifa 2000, delta force idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 1 Mart 2017; 9:24:1 >
  • Öncesinde internet kafelerde revolt, NFS2 çok oynadık ama sene 1998 ilk bilgisayarım alındı.
    Bilgisayar toplamaydı ve 32 Mb Woodo3 ekran kartı ile herkesi kendine hayran bırakırdı tabi 8 gb harddiskide efsaneydi.
    İlk oyunlarımda Rainbowsix ve formula1 diye hatırlıyorum.

Edit: Evde bilgisayarım olmasına rağmen crack olayını çok uzun süre beceremediğim için internetkafelerde Fifa2000 oynadığımı söylemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan149 -- 1 Mart 2017; 9:26:32 >
  • 1995 doğumluyum 97 deki carmegeddon basinda videom var

Edit bilerek oynadığım hatirladigim 99 da midtown madness dir az mi polisle ugrastik

Edit1: IBM yatay kasa bi makinamiz vardı internete de telefondan cikan kabloyu baglardik girmek için bunun zamanini tam olarak hatirlayamiyorum ama superonline para oduyorduk bu hizmet icin onu hatirliyorum
    Yil 2000 geldiğinde ramler 128 256 olmaya basladi annemlere bilgisayarın eskidigini anlatamamistim hala ben ona 3000 dolar odedim yil 1997 de diye bagirirdi bana
    Emin degilim ama o günün kuru ile 3000 dolar hemen hemen 15 bin TL ediyor yıldırım mahallesinde ist/bpasa bu paraya şuan milyoner olacak kadar arsa alınırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 1 Mart 2017; 9:38:41 >

• Hiç internet Kafeye Görmemiştim 2006da Falan İlk Almıştım Most Wanted Oynardim Harikaydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 gibi ilk bilgisayarım internet cafede ilk oynadığım oyunda olan Empire Eart kurdukar sonra Wolfeinstein 3d ve Return To Castle Wolfeinstein oynadığımı hatırlıyorum...

• 1998. Arkadaşımın evi. Oyun NBA Live96. Zaman çabuk geçiyor. Hayat çok kısa.

• Midtown madness tabiki

Fifa 1998 idi sanirim birde oynadigim oyun

93 dogumluyum

• 2005 yazı. GTA vice city.

• İlk bilgisayarımı 1999 da aldım 18 yaşımda , ilk 3 oyunum tomb raider 2 , mortal kombat 4 ve quake 3.

• ilk bilgisayarı bi misafirlikte gormustum acmaya çalışıp acamamistim.sonra kuzenimi counter da assaultda garaj kapısının orda pusarken gormustum beni oynatmamisti ama inanamamıstim o gerçeklik nasıl olur diye çünkü en iyi oyunum. atarideki contra idi .ilk oyunumu ise hatırlayamıyorum Maria benzeri idi 2 boyutlu ateşlerin ustunden zıplıyordu küçük bi adam bazen sırtına helikopter falan takıyordu sanırım bilen varsa söylesin

• İlk bilgisayarla 1993 yılıydı, oyun olarak wolfenstein 3d, Prince of Persia, prehistoric vardı sonra dukenukem 3d, mario, supaplex, fifa 94 oynardım birde transport taycoon vardı hala oynamak isterim arada zevkli oyunlar dı

Mortal kombat ı unuttum söylemeden olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnybjk -- 1 Mart 2017; 9:35:35 >
  • 99 da sanirim aoe 1 oynuyorduk.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.