Şimdi Ara

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
1
Favori
19.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk pc ile tanışıp oynadığım zaman = Komşunun PC si idi ve yıllar sonra farkettiğim de resident evil 2 oynamışım.

10.10.2004 ilk oyunum siper-man 2 olmuştu ( İlk pc sahibi olduğum zaman)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 1 Mart 2017; 9:37:6 >
  • 2002 falan sanırım. ilk oynum fifa 2002ydi çünkü. bi de okey vardı
  • Search : Mayın tarlası =)
  • İlk 2003de casper almıştık adam eve gelip bağlamıştı hemen marioyu bulmuştum adama , abi nasıl zopliyo demiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar sayılmaz ama atari ile ilk tanışmam Comodor 64 ile oldu 90'lı yılların başlarında daha sonra siyah beyaz monitörlü hard diski olmayan disket ile çalışan hatta windows'un bile olmadığı Ms-dos lu bilgisayarlar oldu tarih olarak hatırlamıyorum ama 92 93 lu yıllar olabilir.
  • 1998 de aldım ilk bilgisayarı. 4 gb harddisk ,14 inç tüplü vestel monitör 8 megabyte ekran kartı ve ilk oyun fifa 99 du ve hala ilk açılış müziği kulağımda. Unutamıyorum.

• 1998 yada 99 du starcraft ile oynamaya basladim.

• 1999, ilk oyunum ne kadar oyun sayılır bilemiyorum ama paintte resim çizmekti :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pentium 2 miydi o zamanlar vindovs 95 vardı bilgisayarda ms dos kipinden vindos a giriyorrdu.
  • 2000-Windows 98-Çevirmeli bağlantı

• Paket internet alınır 145 den çevirmeli bağlanılırdı. Olmadı paraya kıyılır 146
  • 2001de age of empires 1 ile basladim 2ye gectim yil 2017 hala aeo2 atarim

• 2003-2004 yılları ilköğretim 2.sınıftayım devlet okula bir tane Samsung bilgisayar yollamıştı bizim öğretmen word açtı klavyeden herkes adını yazıyordu , benim ki Çok kısaydı baya üzülmüştüm :) sonra hoca yazıcıda çıkardı isimlerimizi bende bir hayret bir şaşkınlık bu nasıl olur diyorum o zamanın para 1 milyar 600 milyonmuş ondan sonra bilgisayar benim platonik aşkımdı ilk oynadığım oyun yine o bilgisayarda NFS 2 SE idi sonra internet kafeler nfs counter derken eve bilgisayar aldırdım ağlaya sızlaya 128 mb ram p3 800mhz ekran kartı Yok Birgün age of empires oynarken kasadan duman çıktı harddisk felan yandı . Sonra o dönemin oyun bilgisayarı denmez pek ama güçlü bir pc aldık sonra 2 notebook sonra bir notebook daha derken şimdi 3 pc m var ama hiçbirisi Pentium 3 ün zevkini vermedi . Evde bir soba yanardı diğer oda da pc vardı abimle mont eşofman pantolon eldiven bere atkı giyerdik NFS 2 SE elemeli oynardık , birimiz yenilirsek tam ekran oluyordu daha zevkliydi o zaman ikimizde yenilmezdik sonunda birbirimizle rakip olurduk arka Veysel Uluağaç bahar gelir yaz gelir , Bülent Gökçe sokak kadını çalıyor . Ne günlerdi ya arada yad ederiz abimle motosport oynardık birde

• Bilgisayar ile tanışmam daha okula başlamadan önceydi. Annem babam ikisi de bilgisayar programcısı olduğu için iş yerine gider yeşil ekranlı bilgisayarlarda kod yazmalarını ve veri girişi yapışlarını izledim sadece. İlgi çekici durumları yoktu. Sonra odaya 3 kişinin kullanımına 1 adet win. 95 yüklü bilgisayar geldi ilk oynadığım oyun showgames.com un oyunlarıydı. o zamanlar google yok aga ne bulduysan onda takılıryosun. Oyun soranlara bildiğin site kadar hava yapıyorsun.

Sene 2000 de babam internet kafe açtı. Asıl oyun deneyimi o zaman başladı. Counter i hiçbir zaman sevemedim genelde half life ve midtown madnes 2 takıldım. vee nebula online. benim gözümde dünyanın en iyi online oyunu. o zaman 365 kişilik sw a girmek epey zordu ama kafede 20 kişi toplaşıp gavurları basıyorduk.Tanıyan varsa nick perdono13 tiziano ferro'nun şarkısı ve o zamanki yaşım :D. Tabi bilgisayarla büyüyünce nemi oldu? bende bilgisayar programcısı oldum 25 imi geçtikten sonra fark ettim ki hiç bana göre bir meslek değilmiş. Çok pişmanım.

• 2003'tü. İlk oynadığım oyun da Sim City 4'tü Babam Cracklemişti.
    O günden beri neredeyse her gün 12 saat pc başındayım. Ölümüm pc'nin elinden olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 1 Mart 2017; 9:59:17 >
  • Max Payne. Oynamayan ve bu resme bakmayan çok şey kaybeder.http://wallpapercave.com/wp/6umLzsZ.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 1 Mart 2017; 9:59:38 >
  • İlk lisede 91 de kullandım, 1997 de üniversitede okurken ilk bilgisayarım oldu, oynadığım ilk oyun fifa 97 ama commodore 64 zamanı o zamanın oyunlarını da oynamışlığım var mesela

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk max payne oynamıstım. oyunlarda klavye fare ikilisi ile de ilk kez bu oyunla tanıştım. adamın ağır çekimde zıplaması ayarttıydı beni
  • 2002 falandı crossfire'da kapışıyorduk.

• 92de dave oynuyordum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.