Şimdi Ara

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
1
Favori
19.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 olabilir. Unreal tournament 2004 ve cs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık 1999

P3 500 dü ilk makinem

Broken Sword 2 ilk oyunum

• 1990 : Commodore 64
    1992 : Amiga 500
    1994 : İlk PC - 486dx2 66 işlemci, 4 MB ram, 512 kb ekran kartı, 850 MB Hard Disk,14 inç 640*480 çözünürlüklü monitör ve mouse girişi çalışmayan bir anakart... 1 sene boyunca bilgisayarı mouse'suz kullandım. Hatta imleci klavyedeki nümerik pad ile hareket ettirip paint'te güzel resimler çizerdim :)

İlk oyunlar Prince of Persia, Volfied ve Dyna Blaster :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1997, ey gidi gunler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1998 fifa 98
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

1990 : Commodore 64
    1994 : İlk PC - 486dx2 66 işlemci, 4 MB ram, 512 kb ekran kartı, 850 MB Hard Disk,14 inç 640*480 çözünürlüklü monitör ve mouse girişi çalışmayan bir anakart... 1 sene boyunca bilgisayarı mouse'suz kullandım. Hatta imleci klavyedeki nümerik pad ile hareket ettirip paint'te güzel resimler çizerdim :)

Nerdeyse aynı zamanlar aynı makineler
    Sadece benim commodoreden önce specturm bilgisayarım vardı
    Aynı oyunları PC'de oynadım ama spectrum ve commoderede kasetlere yüklediğimiz oyunları unutmamak lazım
    yeni nesil bence çok şansız kasete 3,5 inch disketlere oyun yükletemediği için

• 2005 Gta Vice City
  • 1990 sanırım. Commodore 64 :) hey gidi günler.. scorpion'dı ilk oynadığım oyunun ismi
  • 2003 yılında, Fifa 2002 Dünya Kupası oyunu
  • 2006-512 mb ram vardı, bilgisayarcı abiye o zamanın tüm oyunlarını yükletmiştim.
  • 2007 yanlış hatırlamıyorsam.

KGEN98 Bilen varsa alıntılasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk 1 -- 1 Mart 2017; 21:26:38 >
  • İlk 90 li yillarda tanişmam oldu atari ile abimle dedemden kalma siyahbeyaz tv vardi ona bağlayarak oynardik mario felan sonra sega çikti onu aldik sonic ve techmoworld cup ile taniştik şunu sölim o eski techmo worldcup abimle beraber oynarkenki aldiğim sevki şuanki hiçbir futbol oyunu veremiyor hey gidi eski günler
    Malesef ozaman bilgisayar alacak kadar gücümüz yoktu çünkü bilgisayar sadece zenginler alabiliyordu elimize 3-5kuruş geçtimi atari salonlarına giderdik tekken streetfighter mortal combat mustafa sunsetriders metalslug ne varsa oynardik

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 1 Mart 2017; 21:32:51 >

• 98-99 vestelin asteo vardı. ixir internet vardı o zamanlar tanıştık
  • 2005 ilk oyunum Supaplex

• 1986 yili commodore64, ilk oyunum*(hatirladiğim ilk oyun) strongman diye bir oyundu.

http://www.mobygames.com/game/c64/geoff-capes-strongman

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

1990 : Commodore 64

Nerdeyse aynı zamanlar aynı makineler
    Sadece benim commodoreden önce specturm bilgisayarım vardı
    Aynı oyunları PC'de oynadım ama spectrum ve commoderede kasetlere yüklediğimiz oyunları unutmamak lazım
    yeni nesil bence çok şansız kasete 3,5 inch disketlere oyun yükletemediği için

ZX Spectrum kuzenimde vardı, onda oynardık. Pit Fighter, Yie Ar Kung Fu, OutRun unutulmaz.

Commodore 64 zamanında kafa ayarı yapardık. Sonra işim kolaylaşsın diye teybe kafa ayarı ışığı taktırmıştım. Evin bütün ışıklarını, perdelerini kapatıp kırmızı ışığı parıldatmaya çalışırdık. Bir de Sony kasetçalarda mahalledeki arkadaşlarla kasetlerimizi kopyalardık. Sezen Aksu kasetinin üzerine Emily Hughes Soccer oyunu yazmanın hazzı bambaşkaydı. Onda da sonradan kafa ayarı derdinden komple kurtulmak için 5.25 disket sürücü almıştım. Commodore 64'ü bile modifiye eden adam işte ileride PC'de upgrade canavarı oluyor.

O güzel günleri yaşadığım için her zaman kendimi şanslı hissederim.

• Sene kaç hatırlamıyorum ama kuzenimde Vestel'in Win 98 li pc sinde ilk oynadığım oyunlar Tonka Construction,Duke Nukem,Bomberman gibi oyunlardı.Ama bana sorarsanız en efsane olanı şüphesiz Time Commando olmuşturYıl oldu 2017 onun kadar güzel içerikli ve sürükleyici oyun çok nadir görmüşümdür.Çağının ötesinde grafikleri vardı.Keşke tekrardan çıksa da oynasam

• 2002 seneseydi sanırım hitman silent assassin idi ilk oynadığım oyun bağımlısı olmuştum resmen :D
  • 1986 Commodore 64, River Raid. Deli gibi oynardım.
  • Ultima Online 2006 :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.