Şimdi Ara

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
1
Favori
19.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 98 world cup. Horoz gibi bi sey vardi deliriyodum oynamak icin ama kucuktum 7 yasindaydim. Bi gun abim odasindayken korneri bana kullandirmisti cok mutlu olmustum vay be :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi?
  • 1995'te ilk bilgisayarımı aldım. İlk oyunum da The Need For Speed 1994.
  • Sene 2000 sonbahar zamanları... Babamı uzun uğraşlar sonunda ikna etmeyi başarmışız. Kral da gitmiş en iyisinden toplamış; aile dostu, bilgisayar kurdu ilk hackerlardan bir abimizle. O zilin çalışını, kapıda bekleyişimi hiç unutmam. İkinci katta oturuyoruz sanki merdivenleri çıkıp eve gelmeleri bir saat sürdü. Neyse eve girdiler abi bilgisayarı kurdu. Bizim için flash diskten animasyonlar flash oyunlar falan getirmiş onları da attı bilgisayara. Karate Kamil, patron dövmece, kayak oyunu (sonunda canavarın gelip yediği), okla balon patlatma falan filan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1998. Half-Life. Daha sonrasında Delta Force, Tomb Raider 3, Hedz, Resident Evil 3, The Operative: No One Lives Forever, Kiss Psycho Circus, Age of Empires 1, Deadly Dozen, Daikatana. Köpek gibi oynuyordum bütün gün. 1998-2000 resmen oyun şöleniydi. O zamanları yoğun yaşamışız resmen herşeyi hatırlıyorum ya. CD ci abiden cd alışımızı falan. "Abi 3dfx hatası verdi başka oyun verirmisin" falan böyle. Kuzenin pc de 8mb ekran kartı vardı ooo falan diyorduk. Hey hey hey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 1 Mart 2017; 23:13:22 >
  • 94 yılı idi param yetmediğinden hardisksiz almıştım disketle açılıyordu disketten prence persia oynardım . onlar bilgisayardı
  • 2002 başlarında tanışmıştım. Need for Speed, Fifa 2002, diablo, midtown madness 2 çok popülerdi oynardık. Çok geçmeden aynı sene kendi bilgisayarımızı aldık. İlk oyunum V-Rally 2. Hey gidi ne günlerdi be. Çevirmeli ekolay internet. 5 dk girip kapatırdık çok yazmayın diye. İnternet hızı 5kb/s idi max. Program indirmek için gece açık bıraktığımız olurdu. İnternet cafe dönemi apayrıydı be. NFS Underground ilk çıktığında yarış oyunları çağ atlamıştı resmen. Cafede underground'a kaldıran 1-2 bilgisayar olurdu onlarda hep zengin çocuklar ya da cafenin tanıdıkları tarafından dolu olurdu biz öyle oturup izlerdik. GTA Vice City oynaması büyük zevkti.

Keşke geri dönebilseydik o günlere.
  • 1990 olabilir sanırım Ms Dos oyunu Prince of Persia

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi?
  • Yıl 99. Pc almanın verdiği heyecanla cd ciye gidip kapak resmini çok beğendiğim Commandos:behind enemy lines
    Tabi 8 yaşında ilk bölümün ilk kısmını bile geçemeyip ertesi gün cdciye geri götürdüm "abi ben bunu oynamadım" dedim
    Sonra south parkın ismini hatırlayamadığım horozlara kar topu atmalı oyununu aldım
  • 2000 yılında red alert2 oynardım kuzenimin pcsinden, 2001 de flnda internet kafelerde cs atıyorduk 1.3 sanırım
  • Yanlış hatırlamıyorsam 2006 idi galiba. Amcamlarda oynuyordum ama. Eve bilgisayar alınmamıştı daha. Birkaç yıl sonra aldık. Türksportal Masaüstü 2008 eklentisi olan FM 08 ve Area 51 adında oyunu oynarken aldığım zevk herhalde dünyada aldığım zevklerde top 3'e rahat girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 1 Mart 2017; 23:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Ben 90'lı yıllarda bu oyunu oynadığımda herhalde bundan sonra tüm oyunlar yavaş yavaş bu şekilde üretilmeye başlanacaktır diye düşünmüşken bir daha böyle bir tane bile oyun yapılmadı sanıyorum.

Kamera ile çekilmiş sinema tadında oyun.

Atari salonunda 2 jetondu bu oyun .)

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Pekka Kana 2 falan mı hocam o horoz dediğiniz oyun

• sega mega driver ile yarışlarla tanıştım şimdi kariyerime İracing , dirt rally , asetto corsa da devam ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 1 Mart 2017; 23:36:10 >

• 1999. Driver, Counter Strike beta 6.3, Pharaoh..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1999

• 1993

ms dosta çalışan mario
  • 1991 Commodore 64, wizard off

'91 deyince Ben baya yaşlanmışım yaa

• 98' yılında Fifa World Cup 98 oyununu oynamıştım ilk.
  • Fifa icindeki horoz hocam 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.