Şimdi Ara

bilgisayar internete hiçbir şekilde bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bilgisayarda dep ayarları değiştirdikten sonra yeniden başlattım. ethernet kablosuyla bağlanıyodum. sorunlu bağlantı simgesi çıktı. saatlerdir uğraşıyorum bi çözüm bulamadım. wi-fi lada bağlanmıyor. sorunları gider dediğimde ethernet bağdaştırıcısında bi sorun olabilir diyor. ama düzeltemiyor. ethernet kartım realtek PCle FE
    wi-fi kartım intel centrino N-2230 yardım ederseniz çok sevinirim.

• dep ayarları nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

dep ayarları nedir?

genelde .exe çalışmayı durdurdu hatası veren programları düzeltmek için bilgsyr/gelişmiş sistem ayarları/ veri yürütme engellemesi yoluyla DEP açılır ve bu programlar eklenir :)
  • çözüm olarak aygıt yöneticisinde kartın üstünde ünlem varmı kontrol et, yoksa depi eski haline al. Olmadı sistem geri yükleme temiz çözüm :)
  • önceden bu sorun yoksa kabloda sorun olabilir
  • dep ayarlarını neden değiştirdiniz?
  • Versteht kullanıcısına yanıt
    Peki bu dep dep i devre dışı bırakınca bu exe programları çalışmayı durdurmuyorlar mı bir daha?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Peki bu dep dep i devre dışı bırakınca bu exe programları çalışmayı durdurmuyorlar mı bir daha?

evet genelde işe yarıyor
  • Versteht kullanıcısına yanıt
    Siz öyle diyorsanız bana söz söylemek düşmez . Teşekkürler aydınlatıcı bilgiler için, selametle.
  • aygıtlardan eterneti kaldır tekrar yükle ağ bağlantıları özelliklerinden
    internet protokolü ıp4 bölümüne bak orada en alt 2 bölüme
    4.0.0.1 diğerini ise
    4.0.0.2 yap kaydet de bu yasaklı sitelerede sokar seni böyle bi dene bakim aygıtlarada bak eternetin üstünde ünlem işareti varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.