arkadaşlar bugün bilgisayarda dep ayarları değiştirdikten sonra yeniden başlattım. ethernet kablosuyla bağlanıyodum. sorunlu bağlantı simgesi çıktı. saatlerdir uğraşıyorum bi çözüm bulamadım. wi-fi lada bağlanmıyor. sorunları gider dediğimde ethernet bağdaştırıcısında bi sorun olabilir diyor. ama düzeltemiyor. ethernet kartım realtek PCle FE wi-fi kartım intel centrino N-2230 yardım ederseniz çok sevinirim.
dep ayarları nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: dopac34
dep ayarları nedir?
genelde .exe çalışmayı durdurdu hatası veren programları düzeltmek için bilgsyr/gelişmiş sistem ayarları/ veri yürütme engellemesi yoluyla DEP açılır ve bu programlar eklenir :)
çözüm olarak aygıt yöneticisinde kartın üstünde ünlem varmı kontrol et, yoksa depi eski haline al. Olmadı sistem geri yükleme temiz çözüm :)
önceden bu sorun yoksa kabloda sorun olabilir
dep ayarlarını neden değiştirdiniz?
Versteht
kullanıcısına yanıt
Peki bu dep dep i devre dışı bırakınca bu exe programları çalışmayı durdurmuyorlar mı bir daha?
Peki bu dep dep i devre dışı bırakınca bu exe programları çalışmayı durdurmuyorlar mı bir daha?
evet genelde işe yarıyor
Versteht
kullanıcısına yanıt
Siz öyle diyorsanız bana söz söylemek düşmez . Teşekkürler aydınlatıcı bilgiler için, selametle.
aygıtlardan eterneti kaldır tekrar yükle ağ bağlantıları özelliklerinden internet protokolü ıp4 bölümüne bak orada en alt 2 bölüme 4.0.0.1 diğerini ise 4.0.0.2 yap kaydet de bu yasaklı sitelerede sokar seni böyle bi dene bakim aygıtlarada bak eternetin üstünde ünlem işareti varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme