Şimdi Ara

Bilgisayar kapandıktan sonra Fanlar çalışıyor Yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım işletim sistemini kapadıktan sonra tamamen kapanıyordu ama kısa bir zaman önce bu değişti artık fişten çekmedikçe fanlar çalışıyor,cd rom lar açılıp kapatılabiliyor .Yani işletim sistemi dışında bilgisayar çalışıyor.

Bu neden oluyor acaba bana yardım ederseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim...

• biosa default yap, belki düzelebilir.. tabii daha önce işlemci çarpanlarını aklında tut..
  • Bios a default yaptım ama düzelmedi.
  • ilginç bir durum.
  • evet ilginç bir durum sadece işletim sistemi kapanıyor geri kalan herşey çalışıyor fanlar.cd-dvd sürücüler.monitöre bile elektirik geliyor.
  • ya nasıl çalışıo ekranda ne görüntüsü oluo, bi de bnm bildiim denetim masasında güç ayarlarından bi ayarı olması lazım onun
  • arkadaşım %90 anakartın arızalı güvendiğin bir teknik servis olayından anlayan bir yere kontrol ettirmende fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekranda siyah görüntü oluyor ama açık olduğu belli yani oyuna başlarken kapananıyo ya işte onun gibi duruyo öle hafif ışık var okadar.

Denetim masası ayarlarını anlatırsan sevinirim.
  • Bide Anakartım msı-6318,pentium III 1000 MHz işlemcili,512 mb SD-ram

Biraz eski ama bu sorun olmasına rağmen gayet iyi çalışıyor.Busarundan dolayı fişten çekip kapatmak zorunda kalıyorum.

Daha 10 gün öncesine kadar bişe yoktu yeni başladı öyle yapmaya.
  • anakartta veya güç kaynağında sorun olabilir.atx sistemlerde yazılım yoluyla anakarttan güç kaynağına gücün kesilmesi için sinyal gider.sorun anakartın sinyali göndermemesi veya sinyalin gönderilmesine karşın güç kaynağının sinyale tepki vermemesi olabilir.başka bir anakart ve güç kaynağı ile denemeler yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interrupt -- 11 Şubat 2006 2:32:25 >
  • Çok sağol denicem...
  • bide geçenlerde bi konu vardı xp hakkında her şey diye orada sistem ayarlarında bundan bahsediyor bi bak istersen
  • Ok sağol dostum bi bakimmm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meios

bide geçenlerde bi konu vardı xp hakkında her şey diye orada sistem ayarlarında bundan bahsediyor bi bak istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_5252922/tm.htm ahada burası kolay gelsin
  • Anakart arızası. BIOS ile de ilgili değil ne yazık ki
  • PSU' da kısa devre gibi birşey olabilir mi acaba?
  • belki araba gibi oda soğutuyodur kendini
  • Arkadaşım Bence Sorun POWERDENDİR DANDIR Bİ BAŞKA PSU DENE
  • bence anakartında sorun var , yada birşey soracam

anakartın kaç pin ? power ın kaç pin ?

bazı anakartlar 24 pin oluyor , power 20 pin olunca 4 pin açıkta kalıyor , ve bazen böyle sorunlar yapabiliyor..ama sen önceden yoktu demişsin ,

anakartında bir kısa devere vs. vardır..
  • Arkadaşım senin sorunun bence anakarttan kaynaklanıyo . Anakartın ve işlemcinin sıcaklıklarını ölçen programlar yükle ve sıcaklıklarına bak. (Özellikle anakart )sıcaklığına.Bence anakarttan kaynaklanıyo. Anakarttan ama sıcaklıktanmı yoksa bi çakışma olduğundan mı bilemem bunu deneyerek görmek gerekir. BIOS dan da sıcaklıklara bak.

BANA ULAŞMAK İÇİN.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.