< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar Kapanıyor (4. sayfa)
-
-
Anakartın marka modelini google a yaz sitesine gir driver kısmında bios dosyası olur onu indirip flash belleğe at sonra biosa gir ordan güncelle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki benim pc açılırken rengarenk yazılar çıkıyor ya o da düzelir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denemen lazım nasıl göründüğü bilmiyorum resim atabilirsen bakalım bi ama önce güncellemeyi bir dene istersen
Konuda var resim
ya ekran kartı ya monitör tam emin değilim parçaları değiştirip test etmen lazım daha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlar umarım.
Monitörlerde bir sıkıntı yok
Ekran kartını değiştirip bi dene varsa sağda solda arkadaşın iki dk al dene bi bence
Arkadaşım yok kanka
Anakartta kısa devre var tahminimce ekran kartından kaynaklanan bir bilgisayarcıya götürün derim
%90 ekran kartınızın bir veya iki kondansatörü veya başka parçası arızalanmıştır.
-
Farklı bir kasaya geçtim(farklı anakart ve işlemci) herhangi bir sorun kalmadı işlemci ısındığından kitleniyordu bazen onu da ThrottleStop üzerinden hallettim yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X