< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerTokusss -- 29 Nisan 2021; 9:36:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerTokusss -- 29 Nisan 2021; 9:36:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
High defination kalsın diğerlerini sil öyle bir dene bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok bro high defination karşılıyor zaten o işi ama sorun olursa seste yine geri kurabilirsin ama olmayacaktır emin olabilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İkisinide yapabilirsin ben kaldır dedim direkt. Devre dışın bırak dediğinde pc yi yeniden başlatınca tekrar devreye sokabilir tam bilmiyorum ama sen ilk seferde devre dışı bırak de öyle bir dene. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben sıfır güç kaynağı aldım daha yükseğini ilk seferde bende psudan şüphelenmiştim değiştirdim yine reset atmıştı. Sonra sana söylediğim yöntemi uyguladım kaldırdım ses sürücülerini düzeldi. Çift ekran kullanıyorum bende bir alakası yok gibi. Windows olay görüntüleyicisine gir orda hataları gösteriyor bir bakalım hangi hatayı veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |