Muhtemelen; Msi Radeon R7 360 Ekran kartı bozulmuş. ddu ile güvenli modda int kesik iken silip. öncedende kartınız ve işletim sistemini ze uyan en son drıverı amd sitesinden indirip kurunuz. yok gene olmuyorsa psu 'danda olabilir. psu lar yıllar boyu kullanımlarda aşınırlar. eski den diyelim 350 watt kurtarır iken şimdi 340 watt kurtarmıyor olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 29 Nisan 2021; 15:57:39 > |
Bilgisayar Kapanıyor (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yorumları okumadım ama ekran resimdeki gibiyse ekran kartını değiştir yada başka pcde dene
psu da dandik duruyor kaliteli olsa hiç bakmazdım ama ekran kartından sonra onu da denemen lazım yani başka ekran kartı nı kendi psu da deneyip de bak ancak böyle görüntü sorunları ekran kartından olur
-
olamaz
-
Şuanlık kapanma gibi bir durum yok ama silmeme rağmen AMD High Audio tekrar çıktı, silmeme gerek var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen yine sil onu reset at pc ye dahada çıkmaması lazım
-
Yarın halletsem herhangi bir sorun olur mu?
Yok brom sıkıntı olmaz bugün kullan bakalım reset atacak mı. Yazarsın sonucu buraya
-
Tamamdır kankam sağolasın.
Bu sefer de 2 tane high definiton var
Onlar sıkıntı değil amd ve nvidia ses sürücüleri olmasın yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır sağolasın. Dün sabahtan beri kapanmıyor kapanırsa haberdar ederim.
Tamam bro. Bende kapandı dün akşam başka çözümler arıyorum. Kesin sonuç değilmiş bu iş ama sende işe yarar inş
Çok sıkıntı ya hiçbir şeyin zevki kalmıyor böyle olunca.
Sorma ya oyuna gireyim diyorum atar diye girmiyorum başka bişi yapayım diyorum yine atar diye onuda yapamıyorum allah belasını versin bi çözüm bulmam lazım haftasonu uğraşıcam artık
Yine kapandı bende de
Bulcaz bi yolunu bakalım eve gidince uğraşayım bulursam yazarım yine
Tamamdır beklemedeyim üstad
Var mı sıkıntı bro çözebildin mi?
Yok valla, biraz daha araştırdım herşeyi güncelledim vs. yine düzelmedi kapandı. OCCT testi yapacaktım testi yapmıyor direk crashed diyor her parçaya.
Bende çözüldü sanırım bro. Bak corsair kulaklık var onu yazılımı icue var onu başlangıçta açmıyorum komple kaldırmadım. Steelseries uygulaması yine aynı onuda çalıştırmıyorum. Kullanacağım zaman açıyorum onun dışında kapalılar bir de bios güncelledim. Dün akşam resident evil 8 e girdim en yüksek ayarlarda zorlayacak derecede oynadım atmadı. Black desert online + lol girdim atmadı düzeldi yani. Yüklü olan programlara gir ayarlarından windows başladığında otomatik olarak aç seçeneğini iptal et yani başlangıçta açmasın programları bir de anakartın biosunu güncelle bakalım bende asus tuf b360m-plus gaming var güncelledim bi sıkıntı yok şu an
yani donanım arızası olmadığından emin oldum mutlaka programlardan biri çakışıyor. Daemon tools falan yüklüyse sil gitsin o da cd rw gibi donanım tanıttığı için çakışıyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuoYuanJi -- 4 Mayıs 2021; 9:23:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X