Intel® CoreTM2 Quad İşlemci Q8400 - (İşlemci hızı 2.66 GHz.4 MB L2 cache 1333 MHz FSB) Orijinal Windows® 7 Home Basic (64 Bit) Intel® G41 Chipset Anakart 3 GB 1333 Mhz.DDR3 Bellek 320 GB SATA Harddisk 19" Wide Aidata LCD Monitör 512 GB ATI HD4350 Ekran Kartı DVD±RW DUAL 20-in-1 Card Reader Aidata Klavye, Aidata Optik Mouse
yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. son 1 aydır makına kendiliğinden kapanıyor ve power ışığı yanıp sonuyor klavyenin ısıklarıda yanmıyor? formda araştırdım. evdeki diğer prizlerde denedim yine kapanma sorunu var :( servise götürmeden önce daha önce bu sorunla karşılaşıp çözen varsa bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Yüksek ihtimal PSU'un arızalanmış olabilir. Başka Bir psu ile test etmen mümkün ise dene
bilgisayarı servise götürdüm. bakalım onlar ne diyecek cevabı paylaşacağım :((((
quote:
Orijinalden alıntı: warking
bilgisayarı servise götürdüm. bakalım onlar ne diyecek cevabı paylaşacağım :((((
Başıma geldi.Kapandı,kapandı, en son anakartta bir jag'ta temasızlık olduğu için kartı yakmışım
Ewet cevap geldi anakart ve psu arızalı :( değişim için merkeze gidecek 15 gün yok bilgisayara :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme