Şimdi Ara

Bilgisayar kapanmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı kapata bastıktan sonra bütün işletim sistemi kapanıyor fakat kasaya hala elektrip gelip çalışmaya devam ediyor ne gibi bir sorun olabilir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows dosyaları bozuk veya tam kapatmıyor.Donanımsal olarak HDD şüpheli bi tarama yap hd sentiel ile durumu buraya yaz sonrasına bakalım
  • Merhabalar, windows dosyalarına bulaşan zararlı yazılımlardan oluşan bir sorundur.
    Combofix sorunu çözebilir.

> denetim masasındaki güç seçeneklerini incele ve ayarla. Buradan da düzelme şansı olabilir.

>Ya da
    Registry First Aid" ile registerlerini onarıp duzelte bılırsın daha sonra "Window Washer" ilede bilgisayarındaki gereksız dosyaları sılebılırsın sorun virus gıbı bıseyde olabılır sana sıtemını guncel bır virus koruma programıyla temızle bide son olarak "SUPERAntiSpyware Free Edition" programıyla trojan benzerı dosyaları temızlersen sorunun kalmayacagını dusunuyorum.
    Ayriyeten;
    Regedite gir.HKEY_Current_user>>>>Control panel>>>>Dekstop ve sağ tarafta power off active seçeneği var ona 2 kez tıkla değeri 1 yap .. (Bu kısımı tam bilmiyorsan yapma regedit ayarlarıyla oynamak baska sorunları cıkarabilir. Var olan virüsü combofix ile temizlemek önerilen seçenektir.)

• Ekran kartı, RAM, işlemci vs. overclock varsa resetleyin. Birde BIOS ayarlarını resetleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.