Şimdi Ara

bilgisayar kapanmıyor ve yeniden başlamıyor..(sorunu çözdüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kapanırken mavi ekranda takılıp kalıyor aynı sekilde yeniden baslat dediğimde de oluyor ne yapmam gerekir.

kapanırken mavi ekranda takılıp kalıyor aynı sekilde yeniden baslat dediğimde de oluyor ne yapmam gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam35 -- 15 Kasım 2011; 14:07:21 >

• başlat bilgisayarı kapat diyorum mavi ekranda takılıp duruyor hata vermiyor hiç power düğmesine uzun süre basıp kapatıyorum açarken sorun yok aynı sekilde yeniden başlattığımda da takılıyor hata vermiyor
  • acpi driverini güncelleyin ve biostan acpi seçeneğinin enable olduğunu kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

acpi driverini güncelleyin ve biostan acpi seçeneğinin enable olduğunu kontrol edin

biostan power managent bölümünden mi bakıcam orda yok çünkü acpi seçeneği
  • advanced seçeneğindede olabilir , anakartın acpi sürücüsünüde kontrol etmeyi unutma
  • Arkadaşım Tabiki Öbür arkadaşlarımızın Dedigi gibi Biostan yapabilirsen yap eger olmadıysa Format a gerek olacak
  • bilgisayarımın temp dosyalarına trojan ve truva atı bulaşmıs

virüs programı ile bunları sildim fakat tekrar geliyodu bende pc yi güvenlik modda acıp bulunan dosyaları windows altında ve regeditten sildim temizledim fakat yine düzelmedi sistem dosyaları bozuk olduğu için bende cok basit bir program olan kapan susam programı ile pcyi geri sayım yaptırarak otomatik olarak kapattım sorun düzeldi şimdi eskisi gibi pc yeniden başlatıp kapatabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam35 -- 15 Kasım 2011; 14:08:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.