Şimdi Ara

Bilgisayar Kasamdan İlginç sesler geliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasamdan uçak motoru gibi sesler geliyor ne olduğunu çözmüş değilim ve sinir oldum ailem beni suçluyor pc yi bozdum diye ama su sıralar 2-3 dakika ses geliyor sonra kesiliyor allahtan kesiliyor yoksa ailem beni kesecek

• Büyük ihtimal fanlardandır. Temizle fanları ya da kabloya filen ufak temas ederse böyle garip ses çıkarır.
  • sıkıntı yapma hangi fan olursa olsun ısınana kadar ses çıkarabilir havalar soğudu normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

sıkıntı yapma hangi fan olursa olsun ısınana kadar ses çıkarabilir havalar soğudu normal.

ben bunu hep merak etmiştim,birgün araştırınca öğrendim,çok da güzel oldu..
    Fanın içi bilya rulmanlı ise ilk çalışmada ısınana kadar ses yapıyor..Bu kötü yönü olabilir,ama bilya rulmanlı fanlar da uzun ömürlü oluyor.
  • Kardeşim bu doğal bir sorun yani herkez karşılaşabilir bu durumla.Kasanın içine hava tut içinde toz birikmiş olabilir.Fanın dönüş hızını düşürüyor veya engelliyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Çe.

Büyük ihtimal fanlardandır. Temizle fanları ya da kabloya filen ufak temas ederse böyle garip ses çıkarır.

Arkadaslar yardımlarınız için teşekkür eredim Hocam kabloyu koparma ihtimalı varmıdır ?
  • Fanlardandır temizlesende yine ses yapacaktır en güzel değiştirmende fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasadan çok ses geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiLLyQuiLava

quote:

Orijinalden alıntı: Enes Çe.

Büyük ihtimal fanlardandır. Temizle fanları ya da kabloya filen ufak temas ederse böyle garip ses çıkarır.

Arkadaslar yardımlarınız için teşekkür eredim Hocam kabloyu koparma ihtimalı varmıdır ?

Yok hocam koparamaz.
    Benim dediğim ufak temas halinde ki durum ve ses çıkarır.

Takıldığı anda sıkışır kablo, fan filen dönmez anlarsın zaten.
  • Ne Uçak Motorumu Benimki Tır Kornası Gibi Çıkarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: firespider6155

Ne Uçak Motorumu Benimki Tır Kornası Gibi Çıkarıyor

Gel kapıştıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiLLyQuiLava

quote:

Orijinalden alıntı: firespider6155

Ne Uçak Motorumu Benimki Tır Kornası Gibi Çıkarıyor

Gel kapıştıralım

Tamam Nerede Nezaman İstersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.