Şimdi Ara

bilgisayar kasasında 12V güç almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde 5 metre led ışık var kasadan 12V güç alan dişli bir kablo var, resimleri aşağıda.
    benim istediğim led ışığı kasadan güç alarak çalıştırmak fakat bu konuda pek bilgim olmadığı için kendim yapmak istemedim, size danışmak istedim.

• sarı olan +...sarının yanındaki siyah -

sizdeki led rgb led

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probody08 -- 6 Aralık 2013; 21:11:37 >
  • ,, leddeki siyah kabloyu, siyah kabloya. diğerlerini ise hepsini sarıya yada hangi rengi isterseniz onu sağdece sarıya bağlıyabilirsiniz. Yalnız en ufak bir durumda Pc kapanır, yada yüklü akım çekerse PSU ısınabilir. PSU pc ekran kartına vs. anca yetiyorsa, oyunlarda yada grafiklerde fanlar yavaşlar gibi olur. böyle bir durum varsa bağlamayın.. Modem adaptörü 12v yada herhangi 12v ve led 2m başına 1A/10W adaptör gerekir. RGB nin tamamında 1m de, 1.5A/15W güç çeker.
    Yalnız, kabloyu soyma şekliniz iyi değel, telleride kopartmışsınız beyaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 6 Aralık 2013; 23:10:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

,, leddeki siyah kabloyu, siyah kabloya. diğerlerini ise hepsini sarıya yada hangi rengi isterseniz onu sağdece sarıya bağlıyabilirsiniz. Yalnız en ufak bir durumda Pc kapanır, yada yüklü akım çekerse PSU ısınabilir. PSU pc ekran kartına vs. anca yetiyorsa, oyunlarda yada grafiklerde fanlar yavaşlar gibi olur. böyle bir durum varsa bağlamayın.. Modem adaptörü 12v yada herhangi 12v ve led 2m başına 1A/10W adaptör gerekir. RGB nin tamamında 1m de, 1.5A/15W güç çeker.
    Yalnız, kabloyu soyma şekliniz iyi değel, telleride kopartmışsınız beyaw

@Emin-Fırtına
    elimde birde led trafosu var güç alan yeri normal fiş girişli ve açma kapama düğmeli.kasadan güç almak yerine 3000Watt'lık 3'lü prizden alsam sıkıntı olurmu.kullanacağım ledin uzunluğu 70cm. olacak.pc masasınında klavye ve mouse yerinin tabanına bu ledi ekleyerek hem klavyeyi aydınlatmayı hemde güzel bir görüntü olmasını istiyorum.birde bu led trafosunu başka bir yerde test etmiştim, çalıştığı zaman trafonun içinden kulak tırmalayan bir sesi geliyor.bunuda belirtmek istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: probody08

sarı olan +...sarının yanındaki siyah -

sizdeki led rgb led

cevap için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 220v priz fark etmez öylebir durum olsa, kışın soba yaktığımız fişe ceptelefonu şarjı takmayız-takarız. isterse santral çıkışı olsun, sağdece kendine lazım olan gücü çeker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.