Şimdi Ara

Bilgisayar Kendiliğinden Upload ve Download yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konu son zamanlarda çok fazla canımı sıkmaya başladı. Servis sağlayıcım Superonline. Normal internet kullanımı sırasında ya da boştayken, belli aralıklarla oluyor. Net Speed Monitor kullanıyorum ve oradan farkediyorum. Bir anda upload ve download hızlarım 400 civarında oluyor bir süre upload ve download yapıyor o anda internet bağlantım da kesiliyor hiçbir siteye erişemiyorum. Ağı devre dışı bırakıp tekrar aktif edince düzeliyor download ve upload kesiliyor.

Ne yapmam konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Güncelll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgLeR -- 11 Mart 2015; 21:41:24 >
  • Ben de pc ye vinn modemiı takmıştım. Bu bela yüzünden 20 tl hattımdan uçtu. Kaç kere çıkarıp taktıysam yine de düzelmedi. Ama ben internette gezinebiliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun hala devam ediyor arkadaşlar. Nod32, Ashampoo, AVG programlarıyla tarama yaptım ancak hçibir bulgu yok. Bu uploadı neyin yaptığını nasıl tespit edebilirim lütfen bana yardımcı olun. Ağda upload ve download'un hangi ip tarafından yapıldığını gösteren bir program yok mudur ? Windows'un kaynak izleyicisini kullandım ancak svchost.exe dışında veri alış verişinde bulunan yok.
  • Güncel, sorun devam ediyor arkadaşlar mutlaka bu konuda yardımcı olabilecek birileri olacaktır.
  • Cfosspeed programını kurun. Eren'in köşesinde anlık internet trafiginizi gösterir. Şüphelendiginiz durumlarda sağ tıklayarak Bağlantılar menüsünü açın. Internetinizi o an kullanan programları göreceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

Cfosspeed programını kurun. Eren'in köşesinde anlık internet trafiginizi gösterir. Şüphelendiginiz durumlarda sağ tıklayarak Bağlantılar menüsünü açın. Internetinizi o an kullanan programları göreceksiniz.

Tşk ler, ama o lanet svchost bütün mb larımı bitirdi :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim sorunumun Mozilladan kaynaklandığını tespit ettim. Mozillanın yan uygulamaları kendiliğinden upload yapıyordu mozillayı sıfırladım sorun çözüldü.
  • bilgisayarın server yemiş olmasıda bana sorarsan büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.