Şimdi Ara

Bilgisayar kendisini resetliyor.. yardım edebilecek varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım 2 gundur 4 yıldır yapmadıgı seyleri yapmaya basladı. kendisine durup dururken reset atıyor.
    önce ısıdan şüphelendim işlemcinin ısısına baktım normal seviyesi 50 cıktı oyuna girince baya bi yukselip resetliyordu kendini yada internette falan video izlerken gezerken resetliyordu.
    çıkardım fanını temizledim macununu yeniledim ısı sorunu gitti suan 30-35 arası seyrediyor.
    ama sorun haala devam etti dedim acaba windowsdamı diye format attım ama sorun yine devam ediyor haala kendisini resetliyor belki ramlerdendir dedim onları cıkardım abimin saglam olduguna emin oldugum ramlerini taktım ama yok yine aynı kendi ramlerimi taktım geri.
    ekran kartını cıkardım onboard olarak kullanıyorum suan. ama yine sorun devam ediyor fazla yüklendigimde 2-3 tane explorer falan actıgımda yine resetliyor. sorun ne anlamış değilim bi yerde gordum anakartın pilini cıkarıp taktım formattan önce ama sorun yine aynı yine aynı!!

acaba suply danmı diye suphe ediyorum ama sanmıyorum durup dururken saglam alet neden arıza yapsınki?

yardımlarınızı ve dusuncelerinizi bekliyorum..

tesekkurler..

• Elektronik birsey. ben ocz 600 u garantiye yolladim. durduk yerde bozuldu oda. psu yedek varsa onunla deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Elektronik birsey. ben ocz 600 u garantiye yolladim. durduk yerde bozuldu oda. psu yedek varsa onunla deneyin.

walla yok hocam anakarttan yada suply'dan supheleniyorum acıkcası ama hangi masum nasıl bulabilirim bilmiyorum:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar kilitleniyor. Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.