Arkadaşlar şöyle bi durum var bilgisayar aniden direk donuyor.. Bende sisteme format attım sistem kurulumunda en ufak bi sorun yok hiç bir hata donma yavaşlama vs.. ama windows kuruldugunda bi müddet sora direk zınk diye donuyor... hiç böyle bişeyle karşılaşan varmı işlemci ısısı fanlar normal zaten sistem onboard ekran kartı falan 1 tanede ram var slot falan degiştirdim ama ramde bi hata olsa zaten sistem kurarken bi hata verirdi?
Güç kaynağı, ekran kartını değiştirip öyle bir deneyin sorun donanımsal gözüküyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ihsan1987
Güç kaynağı, ekran kartını değiştirip öyle bir deneyin sorun donanımsal gözüküyor.
Ekran kartı yokki :) o/b yazmış arkadaş.
Garip
harddiskin ne durumda. harddisk yapıyo olabilir. benim hdd ısınınca aynını yapıyodu fan koydum altına düzeldi
Isı Problemi Tabiki Hddin Isılarından Kontrol Et Bir Ek Fan Vs... Everest Programından Bakabilirsin
iyide diyelimki disk ısınıyo? kurarken sistemi 1 saat sürüyo nerdeyse ozaman ısınmıyomu ki disk ? orası mantık dışı geliyo
benim hdd de kurarken normal kuruyodu. ama özelliklede yeni formattan sonra en çok donma ve yavaşlama oluyodu. sen yine bi dene fazla fan göz çıkarmaz. ama fan takmadan önce forumda arat HDtune programı ile hdd ni test edebilirsin. hem sıcaklığını hemde hızını
windowsa kurulumu bittikten sonra kurmuş olduğun driverlardan kayanaklanabilir.birde pc yi güvenli modda başlatıp öyle dene.cpu fanın ve supply fanın çalışıyorsa ısıdan kaynaklanacağını sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Manyakgeyik
iyide diyelimki disk ısınıyo? kurarken sistemi 1 saat sürüyo nerdeyse ozaman ısınmıyomu ki disk ? orası mantık dışı geliyo
O Zaman Hardiskinde BadSectorOluşmuştur
windows kurarken hızlı format mı atıyorsun tam format mı? hızlı format atıyorsan geçmişte virüs varsa temizlemeyebiliyor windows kurulduktan sonra tekrar aktif oluyor
pc yi güvenli modda aç ve anakart sürücüleri dahil tüm yüklediin sürücüleri kaldır...sonra sürücüleri birer birer yükleyerek aralarda beliip donma varmı diye bak...hangi driverdan sona donuyosa onun güncelini web sitesinden indirip kur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme