Şimdi Ara

Bilgisayar koltuğu amotisörü yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sandalyenin amortisörü bozuldu. Sipariş verip kendim takacağım ama hagisinden alacağım kaçlık olacak bilemedim. Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar. Birkaç örnek vereyim, hangisi olacak karar veremedim.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/piston-sef-mudur-koltugu-amortisor-pompa-185374306

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/ofis-sandalyesi-amortisoru-ofis-koltugu-parca-192996281

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/pompa-sekreter-mudur-koltugu-icin-amortisor-184017762

Resmi şu, belki yardımcı olur size.

[img=http://s17.postimg.org/o03x4btvv/WP_20151030_001.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 30 Ekim 2015; 19:40:23 >

• Yok mu yardımcı olacak birisi....
  • sama kullanıcısına yanıt
    biz tahta sandalyelerde oturuyoruz adamlarda amortisörlü koltuk var . Vay anasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

biz tahta sandalyelerde oturuyoruz adamlarda amortisörlü koltuk var . Vay anasını

Abiciğim amortisörlü koltuk dediğimiz 70-80 liralık eşya. Elinde belkide en az 1000 liralık telefon vardır. Ona bakarsan bende 480 liralık telefon var. Ben sana aynı şeyi söyleyebilirim ama gerek yok. Yardımcı olacaksan buyur beklerim.
  • benim de kolçak kırıldı ve aynısından bulanıyorum bende yardım bekliyorum. Müge Anlı olmadan da yardım bulabilir miyiz:)
     Bilgisayar koltuğu amotisörü yardımı
  • Haklısın. İlla cep telefonu mu olacak cevap almamız için anlamadım gitti. Bekleyelim bakalım bilemeyiz belli olmaz.
  • sama kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor , hepsiburada gibi sitelerde satıcıya soru sor diye bi özellik var . Satıcıya sorarsan sana yardımcı olucaktır .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv koltuğu vs Pc koltuğu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum 20-30 lira verip amortisör alıp değiştirmeye uğraşmaktansa direk yeni koltuk alsan daha iyi olmaz mı? Eskisi de evin içinde bir şekilde kullanılır. Birde parçayı alıp değiştirememek de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vigilant -- 31 Ekim 2015; 22:35:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam markasına bakın markanın servisinden yardım isteyin. Yoksa muhtemelen bir yerinde kodlar filan vardır orayı okuyup anlamaya çalışın. Birde sökebilecekmisiniz acaba.

şimdi benim amörtisörün bitim noktasına yazmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 1 Kasım 2015; 1:01:00 >
  • benimde pc koltuğu vardı kaynak yerinden kırıldığı için 1 aydır depoda druyordu geçen günler çıkarttım sanayide kaynak yaptırdım 5 tl ye daha sonra bu tip büro malzemeleri satan yere gittim beni tamirhanelerine yönlendirdiler gittim görüştüm 20 tl amartisör taktırdım sıfır gibi oldu tek sorunum koltuğum deri model olduğu için sırt dayama ve oturma yerinin deri kısımlar yırtıldı bunları kaplamam gerekli bunları nasıl kaplayabilirim fikri olan varmı
  • Benimkide arkaya doğru kaykılmaktan( sanırım böyle yazılıyor ) sırt kısmı kökünden kırıldı baktım iflah olmayacak Banio isimli yapı marketinden yenisini aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vigilant

Dostum 20-30 lira verip amortisör alıp değiştirmeye uğraşmaktansa direk yeni koltuk alsan daha iyi olmaz mı? Eskisi de evin içinde bir şekilde kullanılır. Birde parçayı alıp değiştirememek de var.

Dostum mantık olarak haklısın. Fakat koltuğum ne kadar markalı olmasa da malzeme olarak gerçekten kaliteli. Amortisörü, sesler geliyor onlar kesilsin diye bir iki yerine wd40 sıktık ondan bozuldu. SEsler de amortisörden değil koltuktan geliyordu yani yeri belli değildi. Neyse uzun lafın kısası 20 -30 lira verene kadar 50-60 liraya koltuğu alırsın diyeceksin ama o koltuk malzeme klitesi çok düşük koltuk. Şimdi burada mutlaka bunlardan alanlar vardır kusura bakmasınlar benim görüşüm bu.
  • Durum aynı. Cevaplarınızı beklerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 14 Kasım 2015; 23:49:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Ofis koltuk amortisörünün hangisini takacağını bilmeden alma derim. Ben Ankarada bir yer biliyorum. Götürürsen kendileri yenisi ile değiştiriyorlar. İnternetten aldığımda kendim takmak için çıkarmakta epey zorlandım. Bence hiç riske girme , görerek almanı tavsiye ederim.

Ankara sitelerde hemde sadece amortisörü için değil diğer kırık kısımlarda (tekerleği yada üst demir kısmı) da tamir ettirebiliyorsun.

Calsit Koltuk diye hatırlıyorum. Sitelerin hemen girişinde , altığım parça bilgisayar için olan modeliymiş. Çok çeşidi var tavsiyem git görerek , danışarak alman bence. Bilgisayar koltuğu amotisörü yardımı Bilgisayar koltuğu amotisörü yardımı Bilgisayar koltuğu amotisörü yardımı

• quote:

Orijinalden alıntı: sama

quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

Abiciğim amortisörlü koltuk dediğimiz 70-80 liralık eşya. Elinde belkide en az 1000 liralık telefon vardır. Ona bakarsan bende 480 liralık telefon var. Ben sana aynı şeyi söyleyebilirim ama gerek yok. Yardımcı olacaksan buyur beklerim.

Alıntıları Göster

Wow 2015te de cebindeki telefon muhabbeti varmış .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.