Şimdi Ara

Bilgisayar Kompple ÇOOOK Isınıyo Bigün Yanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Benim Bilgisayar Çok Isınıyo CPU:50 DERECE Hard Disk:35 Derece Anakart:38 DERECE AUX Diye BİŞİ:58 Derece
    Need For Speed Carbon Açınca İşlemci 68 Derece Oldu Niye BU KADAR SICAKKKKKKKKK ACABA ÇOoooook Oynarsam OYUN YANARMI BİLGİSAYAR Resimlerle Herşeyi Anlattım Buyrun Efendim Nasılsınız BİŞİ İstermiydiniz AY SEVSİNLER
     Bilgisayar Kompple ÇOOOK Isınıyo Bigün Yanacak

YAZILAR OKUNMADIGI İÇİN ALIN LİNK

RESİM İÇİN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohhohh -- 4 Nisan 2008; 14:44:11 >

• Ayrıca O AUX NEDİR SÖYLERMİSİNİZ
  • kasayı aç fanları ve kasa içindeki tozları temizle.
    kasadaki tozlar soğutmayı zorlaştırır daha çok ısınmmasına neden olur.
  • aslında çok aşırı bi sıcaklık yok yani varda şöyle ki eğer özel fanlar ve soğutma sistmei kullanmıyorsan ve de kasanın içine çok fazla ilgi ve alaka göstermiyorsan bu sıcaklık normal ama eğer tam tersi ise tabii ki bi sorun var..o zma fanları kontrol et ve kasa temizliğini yap ve ayrıca ekstra fan alarak soğutmaya yardımcı olmanı da tavsiye ederim...
  • Turbo Fanlar Var Ya 7 Tane fAN VAR İÇİNDE OLAMAZZZZZZZZ YAA
    1.GÜN KAYNAĞININ
    2.KASANIN ARKASINDA Bİ YANE
    4.KASANIN YANINDA
    5.CPU FANI
    6.EKRAN KARTI FANI
    7.DİĞER EKRAN KARTI FANI

TOZUNU ALDIMMMM,TERMAL MACUN,TAM YERİNE OTURTTUM AMA İNEDE 50 DERECE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohhohh -- 4 Nisan 2008; 15:23:21 >
  • neyse zaten öldüm
  • Arkadaşım sorunun tamamıyle senın hatan everestte deıl bıos tan bak orda gerçeği var daha duşuk çıkacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim sıcaklıllarda aynı fazla sorun yok anakart 40 45 lerde dolaşıyo işlemcide en fazla 5 falan oda crysis den sonra ama ekran kartı 70 küsürlerde dolaşıyor oyunda
  • Vay Canına Saolllllllllllllllll
  • sıcaklıklar anormal değil.. bilgisayarım yanar mı demişin merak etme problem cıkartıcak ısılara ulasırsa kendi kendine bilgisayarı kapatır zaten ya da res atar...
  • vuavvvvvvvv iviyuv saol çok korkmuştumda şimdide 65 derece neyse herhalde bişi olmaz saolun millet
  • Bunlar normal ısılar niye kafana takıyosun ki???

İşlemcilerin optimum çalışma sıcaklığı işlemcinin modeline göre değişir. Örneğin AMD Athlon XP'lerin bazıları için ölüm sıcaklığı 85, bazıları 90 derece. Intel Pentium işlemcilerde genellikle ortalama sıcaklıklar Amd'lerden daha düşük.

Kolay gelsin derim
  • Bende İşlemcinin Üstüne Bİ Termal Macun Boşalttım One Heryere Bulaştır Ekran Kartı ve Hata İşlemcinin Altına Bile Neyseki Normalmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.